Takımın Kurtarıcısı, Taraftarın Sevgilisi

Takımın Kurtarıcısı, Taraftarın Sevgilisi

Kahramanmaraşspor’un Ligde kalmasında büyük katkıları olan Tecrübeli File bekçisi takımın kurtarıcısı, taraftarında sevgilisi olmayı başardı.

27 Nisan 2017 - 12:50

Geçen sezon takıma katılan ve geçen sezondan bu yana Kahramanmaraşspor kalesini koruyan Tecrübeli File Bekçisi Mesut Balkan Kahramanmaraşspor camiasından sevilen bir sporcu haline geldi.

2016-2017 Sezonunda zorlu bir sezon geçiren ve 31 maçta forma giydi. Takımının galibiyetine doğrudan katkı sağlayan kaptan Mesut Balkan, yine performansı ile bütün tribünler tarafından ayakta alkışlandı. Stadyumu dolduran yüzlerce taraftar tek bir ağızdan Kaptan Mesut tezahüratları yaptı. 2016-2017 futbol sezonunda 2758 dakika yeşil sahalarda kalan ve 31 maçta gerek penaltı kurtarışları gerekse çıkardığı toplarla takımını ateşten alan ve takım kaptanlığını üstlenen Mesut Balkan Ligin iç sahada oynadığı son iç saha Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor maçında da üzerine düşen görevi yaptı. Sahasında konuk ettiği Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor maçında biri çizgi üzerinden olmak üzere toplam 4 net kurtarış yapan Mesut Balkan bu performansı tribünlerle bir kez daha bütünleşmesini sağladı. Birçok taraftar kaptan Mesut Balkan’a sevgi gösterisinde bulunurken bazı sporcular ise Tofaşk hastası Kaptan Mesut Balkan’a başarılar dileriz gibi önemli mesajlar verildi.  

“BEN SADECE GÖREVİMİ YAPIYORUM”

Kahramanmaraşspor kaptanı Mesut Balkan, bütün futbolcular gibi kalecilerin de hata yapabileceğini belirterek, “Ben de zaman zaman kötü maçlar çıkardım ve bu yüzden çok eleştirildim. Ama yılmadım. Futbol hayatımda bu tip şeylerle çok karşılaştım. Sadece görevimi yapıyorum. İşimi layıkı ile yaptığım için taraftar beni çok seviyor. Bende onları çok seviyorum, Kahramanmaraş’ı ve Kahramanmaraşspor’u seviyorum. Biz kocaman bir Aileyiz, biz bu koca aileyi layık olduğu yere taşımaya her zaman varım” ifadelerini kullandı.

Taraftarlar ise; “Kalecimiz bu zamana kadar sahaya çıktığı bütünkarşılaşmalarda üzerine düşen görevi fazlasıyla yerine getiriyor ve büyük maçların futbolcusu olduğunu bir kez daha ispatladı. Mesut Kaptan, Kahramanmaraşspor için gösterdiği çaba ve özveri ile taraftarın kalbinde yeni ve güzel bir sayfa açtı” dediler. (HABER VE FOTOĞRAF: İLKER YİYEN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi
Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi