Talep eden herkese sahamızı veririz

Talep eden herkese sahamızı veririz

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ), RektörüProf. Dr. Durmuş Deveci “sahada çalışmak için talep eden herkese sahamızı açarız” dedi.

26 Şubat 2017 - 03:25

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ), Kahramanmaraşspor Kulübü futbol takımına kapılarını açtı. Kahramanmaraşspor, haftada iki gün KSÜ Avşar Yerleşkesinde yer alan spor tesislerinden faydalanabilecek.Kahramanmaraşspor 23 Şubat 2017 tarihi itibariyle KSÜ tesislerinde ilk antrenmanını yaptı.Kahramanmaraşspor futbol takımını tesislerde ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Durmuş Deveci,antrenmanı bir süre izleyerek çalışmalara ilişkin Kahramanmaraşspor Sportif Direktörü Mustafa Dalcı, Kulüp Genel Müdürü Mehmet Tıraş ve Teknik Direktör Mehmet Bulut’tan bilgi aldı.

“BAŞARI VARSA SAHA VAR”

Futbolcularla da sohbet eden Rektör Deveci, her türlü spor dalına önem verdiklerinin altını çizerek desteklerinin süreceğini belirtti. Kahramanmaraşspor futbol takımından sürekli galibiyet sözü alan Rektör Deveci, “Sizlerden sürekli galibiyet bekliyoruz. Mağlubiyet olmadığı sürece imkânlarımızdan sonuna kadar yararlanabilirsiniz. Başarı sürdükçe desteklerimiz de sürecek.” diyerek esprili ifadelerle takıma moral verdi. Kahramanmaraşspor’a ligde başarılar dileyen Rektör Deveci, KSÜ olarak her daldan sporcularla üniversitenin adını duyurmaya gayret ettiklerini de sözlerine ekledi.

“SAHAMIZ SPOR FAALİYETLERİNE HER ZAMAN AÇIK OLACAK”

Kahramanmaraşspor bu şehrin takımı ve Kahramanmaraşspor’a başarılar diliyorum diyen Rektör Deveci,“Biz göreve geldiğimizde şehir ve üniversite diyaloğunu sağlayacağız dedik. Hergün yeni virşeylediyaloğları güçlendirmeye çalışıyoruz. Burada da sahamız hazır. Sahamız boş duruyormuş gibi bir görüntü veriyor ama burada Beden eğitimi ve sporcu adaylarımız müsabakalar icra ediyorlar. Dün Kahramanmaraşspor için çizgilerimizi çektirdik. Bu saatten sonra ise inşallah sahamız açık bir şekilde kahramanmaraşspor ve talep eden bütün takımlara kapımız açıktır. Biz Kahramanmaraşspor’dan bir başarı bekliyoruz. Biz Kahramanmaraşspor’un yanındayız. Bir maçta Tribünleri tamamen öğrencilerle doldurup güzel bir maç izlemek ve seyrettirmek istiyoruz Öğrencilerimize” ifadelerini kullandı. (HABER VE FOTOĞRAFLAR: İLKER YİYEN)

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL oldu, satışlar yüzde 12 arttı
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL...