Temayülde Ayşegül Doğan rüzgârı esti

Temayülde Ayşegül Doğan rüzgârı esti

31 Mart’taki yerel seçimler nedeniyle başkanlık yolundaki aşamalardan biri olan Teşkilat Temayül Yoklaması hafta sonu gerçekleşti. Temayül yoklamasının gerçekleştiği alanda kurduğu seçim çadırında hemşerilerini ağırlayan Ak Parti Andırın Belediye Başkan Aday Adayı Ayşegül Doğan, partililerinin ilgi odağı oldu.

19 Kasım 2018 - 17:13

Andırın için oluşturduğu projelerle sıra dışı bir çıkış yapan Doğan, Andırın’ın tüm bölgelerini karış karış gezerek hemşerilerine ulaşmaya çalışırken, diğer taraftan da hafta sonu ciddi bir sınav verdi.


Ak Parti’nin teşkilat temayül yoklamasının yapıldığı Kahramanmaraş Spor Kompleksinde seçim çadırı kurarak hemşerilerini ağırlayan Doğan, Temayül Yoklamasına koordinatör olarak gelen Ak Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş’la bir araya geldi.


Ardından sırasıyla Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ve Milli Eğitim eski Bakanı Prof. Dr. Mehmet Sağlam’la da görüşen Doğan, tecrübeli siyasetçilerden, aday adaylığı çalışmalarıyla ilgili olumlu cümleler duymasının kendisini mutlu ettiğini belirtti.


Sabahın erken saatlerinde gelip Ak Partinin Andırın Ana Kademe üyeleriyle tek tek ilgilenen Ak Parti Andırın Belediye Başkan Aday Adayı Ayşegül Doğan, salon içerisinde Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Çağlayancerit Belediye Başkanı Üzeyir Kızılseki, Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Mahçiçek’le de kısa bir sohbet etti.


Aksu TV’ye kısa bir mülakatta veren Doğan Temayülle ilgili bir açıklama yaparak şöyle konuştu; “Ak Parti bir millet hareketidir. Bu harekette görev almak bizim için büyük bir onurdur.


Teşkilatımızın değerli üyeleri gelip oylarını kullandılar, Andırın’ın geleceği için bir kriteri yerine getirdiler. Biz yapacaklarımızı halkımıza, partimize anlatmaya devam ediyoruz. Temayülden sonra sahadaki çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz.


Andırın’ın en ücra köşelerine kadar ulaşıp hemşerilerimizden destek isteyeceğiz. Buradaki parti yetkililerimizle yaptığımız sohbette çalışmalarımızın herkesin dikkatini çekmesi bizi bir kez daha mutlu etti.” dedi.



YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi
Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi