Ticaret Borsasında seçim heyecanı başladı

Ticaret Borsasında seçim heyecanı başladı

Kahramanmaraş Ticaret Borsasının ertelenen seçimlerinin 1 Nisan 2018 Pazar günü gerçekleştirileceği bildirildi. İki dönemdir Ticaret Borsasının başkanlığını başarı ile yürüten Ahmet Duran Balsuyu’nun ise güven tazeleyerek yeniden başkan seçilmesi bekleniyor.

31 Mart 2018 - 03:45

Kahramanmaraş Ticaret Borsasında kongre heyecanı başladı. Ticaret Borsasının kongresi 1 Ekim 2017 tarihinde yapılacakken Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından tüm Türkiye’deki oda kongreleri iptal edilmesiyle Ticaret Borsasının kongresi de ileri bir tarihe ertelenmişti.

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odasının kongresi 14 Nisan tarihinde olurken Kahramanmaraş Ticaret Borsası seçimlerinin 1 Nisan 2018 Pazar günü gerçekleştirileceği bildirildi. Tek liste ile gidilmesi beklenen kongrede Borsa’nın başkanlığını başarı ile yürüten İşadamı Ahmet Duran Balsuyu’nun güven tazelemesi bekleniyor.

Kongreyle ilgili konuşan Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Duran Balsuyu kongrelerinin birlik ve beraberlik içerisinde geçmesin temennisinde bulunarak tüm üyelerini Pazar gününki kongreye davet etti.


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi
Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi