Tofaş çatısı altındaki markalar bayii ağını güçlendirmeye...

Tofaş çatısı altındaki markalar bayii ağını güçlendirmeye devam ediyor!

Marfi Otomotiv, Kahramanmaraş’taki Yeni Fiat, Alfa Romeo ve Jeep Showroom’unun Açılışını Gerçekleştirdi!

27 Nisan 2018 - 00:21

2010 yılından bu yana Kahramanmaraş’ta Fiat markasını başarı ile temsil eden Marfi Otomotiv, bünyesine Alfa Romeo ve Jeep markalarını da dahil ettiği Kahramanmaraş’taki yeni tesisini düzenlenen törenle hizmete açtı. Açılış töreninde konuşan Tofaş CEO’su Cengiz Eroldu, Fiat markasının yüzde 20’lik pazar payı ile Kahramanmaraş’ta liderliğine devam ettiğine dikkat çekerek,  “Marfi Otomotiv, bünyesine Jeep ve Alfa Romeo markalarımızı da dâhil etti. Geçen yıl itibarıyla ürün gamı genişleyen Alfa Romeo ve Jeep markalarımız, büyümekte olan bayi teşkilatıyla da pazarda ivme kazanıyor. Marfi Otomotiv’in bugüne kadar Fiat markamız ile gösterdiği başarıyı, premium markalarımızla da elde edeceğine inancım tam” ifadelerini kullandı.

Ülkemizde Tofaş çatısı altında faaliyetlerini sürdüren Fiat, Alfa Romeo ve Jeep markaları, bayilik ağını ülkenin dört bir yanında güçlendirmeye devam ediyor. 2010 yılından bu yana Kahramanmaraş’ta Fiat markasını başarı ile temsil eden Marfi Otomotiv bünyesine Alfa Romeo ve Jeep markalarını da dahil etti. Marfi Otomotiv’in Kahramanmaraş’taki yeni tesisi 25 Nisan Çarşamba günü düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış törenine Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, 12 Şubat İlçe Jandarma Komutanı Tayfun Atakut, Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Tofaş CEO’su Cengiz Eroldu, Fiat İş Birimi Direktörü Altan Aytaç, Alfa Romeo – Jeep Direktörü Sinan Saip Bel ve İSKUR Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Kurtul’un yanı sıra çok sayıda misafir katıldı. 

Açılış töreninde konuşan Tofaş CEO’su Cengiz Eroldu, Fiat’ın yüzde 20’lik pazar payı ile Kahramanmaraş’taki liderliğine devam ettiğine dikkat çekti. Cengiz Eroldu, “Geçen yıl itibarıyla ürün gamı genişleyen Alfa Romeo ve Jeep markalarımız, büyümekte olan bayi teşkilatıyla da pazarda ivme kazanıyor. Marfi Otomotiv’in bugüne kadar Fiat markamız ile gösterdiği başarıyı, premium markalarımızla da elde edeceğine inancım tam” diye konuştu.

Dijitalleşen tesisler!

Bayi teşkilatlarında dijital uygulamaları görmekten mutluluk duyduklarını belirten Tofaş CEO’su Cengiz Eroldu, “Perakende dünyası dijitalleşmenin, değişen mevzuatın, evrimleşen müşteri ihtiyaçlarının ortaya çıkışının etkileriyle yeniden şekilleniyor. Bizler de bayilerimizde hizmetlerimizi bu yönde geliştiriyoruz. Bir yandan daha mükemmel fiziksel satış noktaları yaratırken diğer yandan internet üzerinde, 7/24 açık dijital showroom olma yolunda adımlar atıyoruz. Her iki anlayış da müşteri yolculuğunda farklı aşamalarda farklı işlev ve öneme sahip. Yakın gelecekte bu iki kavramın birbirleriyle kesintisiz biçimde bağlantılı olarak süreceğini hep birlikte göreceğiz. Marfi’nin toplam 5 bin metrekarelik kullanım alanında yarattığı bu modern tesisi de, bu kapsamda örnek gösterebileceğimiz yatırımlardan biri” dedi.

Müşterilerin ihtiyaçlarına yönelik hizmetler için önemli adımlar atıyor!

Tofaş CEO’su Cengiz Eroldu sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Müşterilerimizi odağımıza aldığımız ve yepyeni bir anlayışla hayata geçirdiğimiz yeni ilgi merkezimiz sayesinde, müşterilerimizin memnuniyeti her geçen gün artmaya devam ediyor. Kalitemize olan güven ve müşterilerimizin talebi doğrultusunda, Türkiye’nin iki yıldır en çok tercih ettiği modeli Egea’da garanti süresini 5 yıla çıkardık. Servislerimizde 24 saati aşan onarımlarda koşulsuz yedek araç hizmetini devreye soktuk. Yine müşterilerimizin ihtiyaçlarından yola çıkarak Egea model ailesinde sınıfının ilk ve tek uygulaması olan Fiat Yol Arkadaşım Connect’i geçtiğimiz haftalarda piyasaya sunduk. Tofaş ar-ge’de geliştirilen Fiat Yol Arkadaşım Connect ile otomotivde bağlanılırlık teknolojisini Türkiye’de geniş kitlelere sunabilmekten büyük memnuniyet duyuyoruz.”

“50 bin Fiat müşterisine servis sağladık”

Marfi Otomotiv’in de çatısı altında bulunduğu İSKUR Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Kurtul ise açılış töreninde yaptığı konuşmada, Fiat bayiliğinde bugünde kadar yaklaşık 5.400 müşteriye yeni araç satışı gerçekleştirdiklerini, 50 bin müşteriye ise servis hizmeti sağladıklarını belirtti. Kurtul “2018 yılı başında faaliyete geçen yeni tesisimizde, 5 bin metrekare kapalı alanda Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo ve Jeep markalarımızın yeni araç satışı, servis hizmetleri, yedek parça ve aksesuar, Otoeksper markası ile ikinci el araç satışı, Koç Fiat Kredi ile otomobil finansmanı ve sigorta hizmetlerinin tamamını veriyoruz. Hedefimiz, otomotive dair tüm bu iş kollarında en iyi hizmeti tek çatı altında sunarak, en yüksek müşteri ve çalışan memnuniyetini sağlamaktır” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x