Tuba Ünsal’dan Eskişehir’de Masterclass!

Tuba Ünsal’dan Eskişehir’de Masterclass!

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Sinema Genel Müdürlüğü destekleri ile Anadolu Üniversitesi ve İletişim Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen 20. Eskişehir Uluslararası Film Festivali, film gösterimleri ve paralel etkinliklerle devam ediyor.

23 Kasım 2018 - 04:26

Festival, “Sinema Dersleri” de birbirinden değerli sinemacıları sinema öğrencileri ile buluşturuyor.

22 Kasım Perşembe günü Anadolu Üniversitesi İletişim Fakültesi Frig Salonu’nda gerçekleşen dersin konuğu başarılı oyuncu Tuba Ünsal oldu. Ünsal, oyunculuk ile yapımcılık kariyerini ve deneyimlerini öğrencilerle paylaştı.

Konuşmasına “Kürk Mantolu Madonna’nın uzun ve yorucu sürecini paylaşarak başlayan güzel oyuncu, projenin yapım aşamasında isteklerini tek tek kağıtlara yazdığını ve olacağına inandığını dile getirdi.

“Engin Alkan ile toplantıya gittiğim zaman 1940’ların Almanya’sından, Berlin’inden fırlamış gibi “vintage” kıyafetlerim ve saçım ile Maria Puder olarak karışısındaydım, ve rolü aldım.” diyen Ünsal, elindeki en değerli markanın kendi adı olduğuna karar verip, bir yandan da oyuncu olarak yaş geçmeden istediği rollerin kendisine gelmesini beklemek yerine tamam bundan sonra istediği projeleri kendisinin yapacağını dile getirdi.

Bir sonraki projesinin yine bir roman uyarlaması olan “Adı Aylin” olacağını dile getiren Ünsal, dünya kadınlar gününde, 31 Mart’ta perde açacaklarının müjdesini verdi. Ünsal son olarak öğrencilerle selfie çekti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x