Türkiye’nin en başarılı belediye başkanı seçildi

Türkiye'nin en başarılı belediye başkanı seçildi

Uyguladığı projelerle Kahramanmaraş’ta yüzyılın şehircilik hareketini başlatan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un projesinin biri Türkiye’nin en başarılı projesi seçildi. Erkoç ödülünü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elinden aldı.

13 Eylül 2017 - 16:04 - Güncelleme: 14 Eylül 2017 - 20:48

Kahramanmaraş’ta 1870 yılında oluşturulan ilk Belediye teşkilatının 147 yıllık tarihinde cesaret edilemeyen projelere imza atan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, sosyal belediyecilik alanında gerçekleştirdiği proje ile Türkiye’nin en başarılı belediye başkanı seçildi.


Ak Parti Genel Merkezi tarafından düzenlenen Belediye Başkanları istişare ve değerlendirme toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan Belediye Başkanları için 2019 Mart seçimlerinin değil 2019 Kasım seçimlerinin önemine işaret etti. Belediyecilikle ilgili de konuşan Erdoğan, “Milletimizle olan güçlü bağımızı tabandan gelen siyaset hikâyemize borçlu olduğumuz bir gerçektir. Belediyeciliğin sadece yol yapmaktan ibaret olmadığını aynı zamanda gönülleri de yapmaktan geçtiğini gördük. Biz bu anlayışla yola çıktığımız için şehirlerle birlikte zihniyeti de değiştirdik.


Gencine güvenemeyen siyasi partiler gencine güvenen AK Parti'yi görmüştür. Biz gencimize inandık, inanıyoruz. Bu tablo bizim de AK Parti olarak hem kurumsal hem bireysel olarak kendimizi geliştirmemiz gerektiğini gösteriyor. Her seçim döneminde parti teşkilatında ve belediyelerde yenilenmeye gittik.” Dedi.

Konuşmaların ardından Ak Parti Yerel Yönetimler Sosyal Projeler yarışmasında Büyükşehir Belediyeleri arasında düzenlenen proje yarışmasında, Dezavantajlı gruplara yönelik Sosyal Rehabilitasyon Merkezi ve Maraş Oyuncakları Atölyesi projesiyle Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Türkiye 1.’cisi seçildi. Proje ödülünü Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.


YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • ahmet
    6 yıl önce
    nasıl en başarılı sanmıyorum en başarılı olduğunu, bi yanlışlık var bu zamana kadar ne yaptıki başarılı olsun son zamanda 2 3 proje ile başarıysa bende yaparım belediye başkanlığını.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL oldu, satışlar yüzde 12 arttı
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL...