“Türkiye’yi orta gelir tuzağına düşürmek istiyorlar”

“Türkiye’yi orta gelir tuzağına düşürmek istiyorlar”

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Habibe Öçal, Onikisubat ilçesindeki Haydarbey Mahallesinde site ziyaretinde bulundu.

10 Haziran 2018 - 00:03

27. Dönem Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Habibe Öçal beraberinde İl Başkan Yardımcısı Nurseni Alagöz, Onikişubat İlçe Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, İlçe Kadın Kolları Başkanı Banu Pakdil, Kadın ve Gençlik Kolları üyeleriyle birlikte bugünde Onikisubat ilçesindeki Haydarbey Mahallesinde site ziyaretinde bulundular. Site sakinlerine hitap eden Milletvekili Adayı Habibe Öçal; "24 Haziran’da Allah’ın izni ile asrın seçimini gerçekleştireceğiz, 16 yıldır iktidarda yaptıklarımızın daha fazlasını yapmak için 24 Haziran’dan sonra inşallah güçlü hükümet, güçlü meclis, bağımsız ve güçlü yargı ile önümüzdeki yüzyılın Türkiye'sini inşa etme noktasında çok önemli bir adım atmış olacağız. Güçlü meclis, güçlü hükümet, güçlü Türkiye diyerek yola çıktık. AK Parti bugüne kadar 16 yıldır vesayetleri engelleri aşa aşa millet lehine kazanımları elde ede ede geldi. Türkiye’yi alt gelir grubundan üst gelir grubuna taşıdık. Türkiye’yi orta gelir tuzağına düşürmek istiyorlar ama inşallah önümüzdeki süreçte ülkemizi üst gelir ligine taşıyacağız" dedi.

Mahalle ziyaretinin ardından Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Başkanı Nazlı Ceylan Balduk Kurtul ve Yönetim Kurulu ile Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Cesur ve Yönetim Kurulu bir araya gelerek çalışma hayatındaki kadınların sıkıntılarının çözümü ve şehrimizin zenginlikleri, avantajları üzerinde istişarelerde bulunuldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...