TÜRMOB Başkan Adayı Kahramanmaraş’ta!

TÜRMOB Başkan Adayı Kahramanmaraş’ta!

Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Genel Saymanı Yeminli Mali Müşavir Emre Kartaloğlu, Kahramanmaraş’a gelerek bir dizi ziyarette bulundu.

07 Eylül 2019 - 23:14

Kahramanmaraş Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası (KMSMMMO) başkanlığının daveti üzerine Kahramanmaraş’ta gelen TÜRMOB’un Çağdaş Demokrat Muhasebeciler Platformunun genel başkan adayı Yeminli Mali Müşavir Emre Kartaloğlu, meslektaşları ile bir araya geldi.

 “12-13 EKİM’DE GENEL KURULUMUZ VAR”

Kahramanmaraş’ta olmaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Kartaloğlu: “Kahramanmaraşlı meslektaşlarımızla bir arada olmak çok güzel. TÜRMOB, seçim sürecine girdi. 12-13 Ekim tarihlerinde Ankara’da Genel Kurulumuz yapılacak. Genel kurulumuzun öncelikle mesleğimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Bu genel Kurulda gurubumuzun Çağdaş Demokrat Muhasebeciler Platformunun genel başkanı olarak, platformun yaptığı ön seçimle genel başkan adayını belirledi ve genel başkan adayı olarak ta şahsıma bir teveccüh oluştu. Bu çerçevede odalarımızla ve delegelerimizle bir araya gelmeye çalışıyoruz. Bu vesileyle de bu gün Kahramanmaraş’ta olmak kısmet oldu” ifadelerine yer verdi.


“AMACIMIZ TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYABİLMEK”

Kartaloğlu: “Amacımız mesleğimizi bir adım ileriye götürmek. Bir taş üstüne taş koyabilmek. Bu amaçla çalışıyoruz. Son üç yıldır TÜRMOB’da genel saymanlık görevini yürütüyorum. Bu çerçevede meslektaşlarımızın sorunlarına ilaç olmaya çalıştık. Bu nedenle büyük çabalar sarfettik. Bundan sonraki süreçte de yeni oluşacak destekle birlikte sorunların çözümünde öncü olmaya çalışacağız” dedi.

“ÜYELERİMİZLE BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ”

Türkiye genelinde 1765 delegenin olduğunu söyleyen Kartaloğlu: “Kahramanmaraş’ta 11 delegemiz var. Delegelerimizle bir araya geliyoruz. Onlarla beraber yürütmek,  onlarla beraber sorunları tespit etmek, onlarla beraber çözüm önerileri geliştirmek amacıyla bu yola çıktık. Umarım bundan sonraki süreç, mesleğimiz adına hayırlı olur. Kahramanmaraş için bizim yuvamız olan oda binamızın geliştirilmesi ve eksikliklerin giderilmesi konusunda elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız” ifadelerini kullandı. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x