U23 Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası tamamlandı

U23 Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası tamamlandı

Türkiye Güreş Federasyonu, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak ortaklaşa düzenlediğimiz “U23 Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası” 08-10 Şubat 2019 tarihleri arasında İlimiz Osman Sayın Spor Salonunda düzenlendi.

12 Şubat 2019 - 05:46

Şampiyonaya Ülke genelinden yaklaşık 500 sporcu Türkiye Şampiyonu olabilmek için Mücadele ettiler. Şampiyonanın açılış seremonisi 08 Şubat 2019 tarihinde gerçekleştirildi. Açılış töreni Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Ali İhsan KABAKCI, Güreş Federasyonu Başkanı Sayın Musa AYDIN, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın Fatih Mehmet ERKOÇ, ve Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sayın İmran KILIÇ sırasıyla birer açılış konuşması gerçekleştirdiler.

Üç gün süren Şampiyona bir birinden heyecanlı müsabakalara sahne oldu. Şampiyona sonunda 57kg Şaban Kızıltaş, 31kg Selahattin Çiftçi, 65kg Selim Kozan, 70kg Ömer Faruk Çayıt, 74kg Fazlı Eryılmaz, 79kg Ramazan Sarı, 86kg Arif Özen, 92kg Erhan Yaycı, 97kg İbrahim Çiftçi, 125kg Hüseyin Civelek Türkiye Şampiyonu olan sporcular oldular.

Takım sıralamasında ise ilk dört takım şu şekilde oluştu;

1.İstanbul Büyükşehir Belediye Güreş Takımı

2.Ankara ASKİ Spor Kulübü

3.Ankara Tedaş Spor Kulübü

4.İstanbul Sancaktepe Belediye Güreş Takımı

Derece elde eden Takım ve Sporcuların Madalya ve Kupalarını Kahramanmaraş Valimiz Sayın Vahdettin ÖZKAN, Güreş Federasyonu Başkanı Sayın Musa AYDIN, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Ali İhsan KABAKCI, Kulüp Yöneticileri ve Müsabaka Hakemleri takdim ettiler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL oldu, satışlar yüzde 12 arttı
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL...