Uçak Seferlerinde Müthiş Düzenleme

Uçak Seferlerinde Müthiş Düzenleme

Kahramanmaraş-Ankara, Ankara-Kahramanmaraş uçak seferleri yeniden düzenlenerek uygun hale getirildi. Seferlerin uygun saatlerde yapılması için kısa bir süredir milletvekilleriyle mücadele veren Milletvekili M. Uğur Dilipak müjdeyi verdi.

17 Ocak 2017 - 10:53

Kahramanmaraş’ta uzun süredir istenilen Ankara-Kahramanmaraş uçak sefer saatleri vatandaşların istediği saatlere alındı.

Kısa bir süredir bunun mücadelesini veren Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili M. Uğur Dilipak Ankara’da işi olan bir vatandaşın artık 6 Şubat 2017 tarihinden itibaren saat 06.45’te Kahramanmaraş’tan uçağa bineceğini ve işini bitirdikten sonra aynı akşam Kahramanmaraş’a dönebileceğini söyledi. Dilipak seferlerin aksamaması için doluluk garantisi verdiklerini, hemşerilerinin uçuş seferlerini Kahramanmaraş’tan yapmalarını istedi.

Kahramanmaraş’ta bir türlü istenilen saatlere alınamayan Kahramanmaraş-Ankara, Ankara-Kahramanmaraş uçuş saatleri kısa bir mücadelenin ardından istenilen saatlere alındı. Milletvekilleri ile birlikte konunun üzerinde duran Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili M. Uğur Dilipak yaptığı açıklamada; “Anadolu jet ile Kahramanmaraş-Ankara uçuş saatleri yeniden düzenlendi. Milletvekillerimizle birlikte yaptığımız çalışma sonuç verdi. Hemşerilerimiz Ankara’ya seferlerin sabah saatlerinde olmasını istiyordu ve bunu başardık. Artık Ankara’da bir işi olan hemşerimiz sabah saatlerinde Ankara’ya gelip işini bitirdikten sonra aynı akşam Kahramanmaraş’a dönebilecek. Ankara seferinin sabah saatlerinde olması diğer illere aktarmalı gidecek yolcular için de ayrı bir önem taşıyor. Örneğin sabah saatlerinde Kahramanmaraş’tan uçağa binen bir vatandaşımız yarım ve en fazla bir saat bekleme ile İzmir ve Antalya’ya uçak bulabilecek. Uçuş seferlerin uygun saatlere alınması için doluluk garantisi verdik. Hemşerilerimiz kendi havaalanımızı kullanmalı. Eğer doluluk oranında sıkıntı olmazsa uygun saat sefer uçuşları uzun süre devam edecek. Eğer doluluk oranını yakalayamazsak tekrar farklı saatlere alınabilinir. İstanbul seferlerinin de uygun saatlere alınması için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

6 Şubat’tan sonra Pazartesi günü saat 23.45’te Ankara’dan havalanacak Anadolujet Kahramanmaraş Uçağı 00.55’te Kahramanmaraş’a inecek. Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cumartesi günü sabah 06.25’te Kahramanmaraş’tan havalanacak uçak Pazartesi, Çarşamba, Cuma günü saat 23.45’te Ankara’dan Kahramanmaraş’a hareket edecek.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu