“Ülkeye yapılacak en büyük kötülük; siyaseti halk için...

“Ülkeye yapılacak en büyük kötülük; siyaseti halk için değil kendileri için yapmaları!”

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Parti Meclisi Üyesi ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yazılı olarak cevaplandırması istemiyle TBMM Başkanlığı’na verdiği önergede Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin kiralık araç ve taşınmazlarının bütçeye olan yükünü sordu.

22 Eylül 2018 - 23:19

Hükümet yetkilileri tarafından sürekli olarak dile getirilen tasarruf tedbirleri alınacağı söylemlerine rağmen, kamu kurumları tarafından yapılan harcamalar vatandaşın vicdanını sızlatmaya devam ediyor. Vatandaş ekonomideki yanlış politikaların bedelini daha da yoksullaşarak öderken, her gün bir yenisi eklenen israf haberlerine tepki de çığ gibi büyüyor.

“SİYASETİ HALK İÇİN DEĞİL KENDİLERİ İÇİN YAPMALARI…”

Çalışkanlığıyla kısa sürede memleketi Kahramanmaraş’ta gönüllere giren ve hükümeti elinde bulunduran AKP’li yöneticilerin kentte faydalı olmaları için itici kuvvet uygulayan CHP’li Ali Öztunç, “Halka örnek olmaları gereken kamu yöneticilerinin kamu kaynaklarını fütursuzca kullanarak siyaseti halk için değil kendileri için yapmaları, bu ülkeye yapılacak en büyük kötülüktür” ifadelerini kullandığı önergesinde, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin taşınmazların ve kiralık araçlarının durumunu sordu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu