Uluslararası Ideal Homex Fuarına Kahramanmaraş 12 firmayla...

Uluslararası Ideal Homex Fuarına Kahramanmaraş 12 firmayla katılıyor

Avrasya’nın ticaret başkenti haline gelen İstanbul, 10 milyar dolarlık pazar hacmi bulunan Türk Ev ve Mutfak Eşyaları sektörüne 14. kez ev sahipliği yaparken, fuara, Kahramanmaraş tam 12 firmayla katılıyor. İhracat hedefini 5,5 milyar dolara çıkaran sektör, Uluslararası Ideal Homex’te buluşuyor!

13 Mart 2019 - 05:03

Geçtiğimiz yıl 3,6 milyar dolar dış ticaret fazlası veren, 2019 ihracat hedefini 5,5 milyar dolara yükselten Türk ev ve mutfak eşyaları sektörü, yılın ilk buluşmasını 14. Uluslararası Ideal Homex’te gerçekleştiriyor. Sektörüne hem iç pazarda hem de yurt dışında yeni ihracat kanalları açma noktasında umut olan Ideal Homex 2019’da Kahramanmaraş’tan Arzu Çelik, Aykut Mutfak Gereçleri, Elvira, Eslon Mutfak Eşyaları, Göknur Elektrik Elektronik, Grand Metal, Martı Ev Gereçleri, Özgül Mutfak Eşyaları, Pınarlar Alüminyum, Saflon Metal, Vav Mutfak Gereçleri ve Yonca Lines yer alıyor. Yaklaşık 150 firmanın katıldığı fuarı 100’e yakın ülkeden 15 binin üzerinde alıcı ziyaret edecek.

Tarsus Turkey tarafından düzenlenen Ideal Homex, 21 Mart Perşembe günü Tüyap Beylikdüzü’nde kapılarını açacak ve 24 Mart Pazar akşamına kadar devam edecek. Fuarda, başta cam, porselen, seramik, metal ve plastik ev ve mutfak eşyaları olmak üzere, bahçe aksesuarlarından elektrikli ev aletlerine kadar pek çok yenilik bir arada sergilenecek.

14. ULUSLARARASI IDEAL HOMEX, İLKLERİN FUARI OLACAK!

Bu yıl ilk kez sadece ihracat yapan sektör firmalarını fuara alan Ideal Homex, katılımcı – satın almacı buluşmalarına getirdiği yeni pilot uygulamasıyla bir ilke imza atıyor. Ideal Homex 2019’a özel olarak başlatılan uygulama ile ev ve mutfak eşyaları sektörünün Avrupa, Ortadoğu, Kuzey Afrika ve hatta Amerika’dan küresel ölçekteki büyük alıcılarını fuarda misafir ederek, onları, doğrudan firmaların kendi standlarında katılımcılarla buluşturacak olan Tarsus Turkey, böylece fuarcılık sektörüne de ezber bozan önemli bir yenilik kazandırdı. Ideal Homex 2019 için pilot olarak başlatılan bu uygulamanın hedeflenen amaca ulaşması ve hedeflenen faydayı sağlaması halinde, Eyül ayındaki Zuchex’te de ölçek değiştirerek tekrarlanması planlanıyor.

Bir taraftan bugüne kadar ithalat ağırlıklı olarak çalışmış ancak artık üretim amaçlayan firmalar ilk kez üretici kimliği ile Ideal Homex’e katılırken, diğer yanda iç pazarda çok büyük bir paya sahip olan ve bundan sonra ihracatı da hedefleyen firmalar da Ideal Homex 2019’da stand açıyor.

SEKTÖRE DAİR NE VARSA, HEPSİ BİR ARADA

Yurt dışından küresel satın almacıları ağırlayan 14. Uluslararası Ideal Homex, yurt içinden de özellikle zincir marketler, çok fazla ürün çeşitliliğini bir arada sunan perakende mağazalar ve bu sektörde yatırım planlayan yeni girişimcileri, katılımcılarıyla buluşturuyor. Fuarda, Cam, Porselen, Seramik, Metal Mutfak Eşyaları, Plastik Ev Gereçleri, Bahçe Aksesuarları, Dekoratif Ev ve Mutfak Eşyaları ile Elektrikli Ev Aletleri alanlarında piyasaya çıkan son ürünler, yenilikler ile inovatif tasarımları bir arada sergileniyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x