Ünal: “Bu mücadele bir millet mücadelesidir”

Ünal: “Bu mücadele bir millet mücadelesidir”

Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, “Bizler bu milletin iradesini hakim kılmak için verilen mücadelenin kıymetini bilerek büyüdük” dedi.

16 Ocak 2018 - 01:32

Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Hüseyin Akbaş Spor Salonu'nda gerçekleştirilen Tokat 6. Olağan İl Kongresi'nde konuştu

Ünal,  değişim ve yenilenme gününde, demokrasi bayramında Tokatlılarla birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

AK Parti'nin büyük ve kutlu bir yürüyüşe çıktığını, AK Parti'nin bir "millet hareketi" olduğunu vurgulayan Ünal, "AK Parti sıradan bir siyasetin adı değildir, AK Parti bir millet hareketidir. AK Parti siyaseti bizzat büyük Türkiye davasının kendisidir. Burada bulunan tüm kardeşlerimiz bu tarihi meselenin bir parçasıdır. Her biriniz tarihin içinden akıp gelen o nehrin şahitleriyiz." ifadesini kullandı.

Büyük bir değişime, dönüşüme ve yeniliğe şahitlik edildiğine değinen Ünal, çocuklara anlatacak bir hikayelerinin bulunduğunu bildirdi.

Ünal, şunları kaydetti: "Bizler Demokrat Parti'nin o ilk millet mücadelesinin hikayesiyle büyüdük. 'Söz de karar da milletindir' diyenlerin hikayesiyle büyüdük. Bizler bu milletin iradesini hakim kılmak için verilen mücadelenin kıymetini bilerek büyüdük. Biz büyük bir değişim ve yenilenme içindeyken birilerinin ısrarla değişmeden, Türkiye'nin de değişimini engellemek için nasıl bir çaba içinde olduklarını görüyoruz. Bu mücadele aslında Türkiye'yi 2023'e, 2053'e 2071'e taşımak isteyenlerle 'Türkiye değişmesin, yenilenmesin, küçük olsun, benim olsun' diyenlerin mücadelesidir. Bu devlet de bu vatan da bu bayrak da bu millete aittir, size aittir, sizin çocuklarınıza aittir. Bu mücadele de bir millet mücadelesidir."

AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Ahmet Sorgun ve Harun Karacan da platforma çıkarak partilileri selamladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Türkoğlu'nda Meydana Gelen Silahlı Kavga Sonucu 1 Kişi Hayatını Kaybetti, 7 Kişi Yaralandı
Türkoğlu'nda Meydana Gelen Silahlı Kavga Sonucu 1 Kişi Hayatını...