Ünlü istihbaratçı Esra Erol’un ekibine transfer oldu!
Reklam

Ünlü istihbaratçı Esra Erol’un ekibine transfer oldu!

Gazetecilik hayatında birçok özel habere imza atan başarılı gazeteci ve istihbarat şefi Özkan Yıldırım, usta haberciliği ile ATV’de yayınlanan Esra Erol’un ekibine dahil oldu.

20 Eylül 2018 - 04:30

Uzun yıllar özel kanallarda ve Neşter programında yapımcılığın yanı sıra gündem yaratan birçok özel habere imza atan gazeteci-istihbaratçı Özkan Yıldırım’ın yeni adresi belli oldu. Yaptığı gündem yaratan özel dosya haberleriyle tanınan usta haberci Yıldırım, Fox TV’de İnci Ertuğrul'un sunduğu Kayıp Çiçekler programının ardından, Star TV’de Balçiçek İlter’in sunduğu Olay Yeri programına transfer olmuştu. Çalıştığı programlarda birçok olayı açığa çıkararak başarılarıyla adından söz ettiren Özkan Yıldırım, bu kez ise Türkiye’nin en çok izlenen programlarından biri olan ve ATV’de ünlü sunucu Esra Erol’un sunduğu programa transfer oldu. Kahramanmaraş basının da yakından tanıdığı isim olan Özkan Yıldırım, geçtiğimiz aylarda gazetemizi ziyaret etmişti.


Özkan’ın yıllardır ailesine kavuşamayanlar, evlilik vaadiyle kandırılanlar, kayıp evladını bulmaya çalışanlar ve herhangi bir konuda mağduriyet yaşayanlara aradıkları çözümleri bulacak.

Özkan Yıldırım, daha önce de Gazeteciler Birliği tarafından her yıl verilen Başarılı Gazeteciler Ödüllerinde "Yılın Televizyoncusu" ödüle layık görülmüştü.


ATV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Esra Erol’un sunduğu Esra Erol’la programıyla anlaştığını öğrendiğimiz ünlü istihbaratçı Özkan Yıldırım'a başarılar dileriz.

(Haber: Ahmet Güneçıkan)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o geliyor: Fırat Görgel
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o...
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam ediyor”
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam...