Uzak Doğu’da Yünsa Rüzgârı

Uzak Doğu’da Yünsa Rüzgârı

Moda dünyasına yön veren lider markalar arasında yer alan Yünsa, 2019 ilkbahar ve yaz kreasyonlarını 27-29 Mart tarihlerinde Tokyo’da yapılan JITAC Avrupa Tekstil Fuarı (JITAC European Textile Fair)’nda beğeniye sundu. 50’den fazla ülkeye ihracat yapan Yünsa, bu yıl başında lanse ettiği YünsaLab Casual Koleksiyonu da dahil olmak üzere modaya yön veren kreasyonlarıyla Uzak Doğu’da da büyük ilgi topladı.

09 Nisan 2018 - 18:22

Türkiye ve Avrupa’nın en büyük entegre yünlü kumaş üreticisi ve ihracatçısı olan Yünsa, birçok yenilikçi ürünü sunduğu 2019 İlkbahar-Yaz kreasyonunu, Tokyo’da gerçekleştirilen JITAC Avrupa Tekstil Fuarı (JITAC European Textile Fair)’ında dünya tekstil ve kumaş sektörünün beğenisine sundu.

50’den fazla ülkeye ihracat yapan Yünsa, dünyanın en büyük fuarlarında kreasyonlarını tanıtmaya devam ediyor.Uzun yıllardır sadece Avrupa’da değil dünyanın her yerinde yapılan fuarlarda kreasyonlarını müşterileriyle buluşturduklarını belirten Yünsa Pazarlama Direktörü Bora Birgin, “Dünyaca ünlü büyük çaplı fuarlar hem kreasyonlarımızı tanıtmak hem de dünyanın her yerinden gelen sektör temsilcileriyle bir araya gelmek için bizim için çok büyük önem taşıyor. Bugün Türkiye ve Avrupa’nın en büyük entegre üst segment yünlü kumaş üreticisi olarak elliden fazla ülkeye ihracat yapıyoruz. 2018’deki hedeflerimizden biri aktif olarak yer aldığımız Avrupa ve ABD pazarının yanı sıra şu an nispeten daha küçük hacimlerle çalıştığımız Uzak Doğu’yu portföyümüze aktif olarak katmak. Bu bakımdan JITAC Avrupa Tekstil Fuarı bizim için büyük önem taşıyor. Uzak Doğu pazarındaki hacmimizi genişletmemize olanak sağlayacak başka fuarlarda da zengin koleksiyonlarımızı başta Japonya olmak üzere Güney Kore ve Singapur gibi ülkelerde de sektörün ileri gelenleriyle buluşturmak istiyoruz” dedi.


Modern Ögeleri Barındıran Tasarımlar

Değişen tüketici tercihlerini göz önüne alarak sektöre yön veren ve kullanıcı beklentileri doğrultusunda kreasyonlarını belirleyerek ürünler geliştiren Yünsa, JITAC Avrupa Tekstil Fuarı’nda geri dönüşümlü malzemelere sahip yeni kumaşları, vücudumuzda nem ve ısı yönetimi sağlayan yeni teknolojiyle geliştirilen kumaşları ve aşınma dayanımı yüksek yeni nesil yün grupları ile büyük ilgi topladı. Yünsa aynı zamanda bu yıl başında lanse ettiği YünsaLab Casual koleksiyonu ile de fark yarattı.

Yünsa’nın erkek koleksiyonlarının yaratıcısı, Tasarımcı Luca Valle kadın ve erkek giyimde rahat ve şık giysilerin bir trend haline geldiğini belirterek YünsaLab koleksiyonu hakkında bilgi verdi: “Son yıllarda fast fashion konsepti, tüketiciler tarafından giderek daha çok tercih ediliyor. YünsaLab’i hem kadın hem de erkek modasındaki rahatlık, konfor ve şıklık trendine yön verecek şekilde oluşturduk. 99 parça üründen oluşan koleksiyonumuzda pastel pembeler, sarı ve bordo tonlar ağırlıklı olarak yer alıyor. Yünlü kumaşların yanı sıra pamuk, likralı ve keten kumaşların modern öğelerini kullandık.”

Yünsa’nın, 2019 kadın koleksiyonları hakkında bilgi veren Tasarımcı Mathias Menger “Kadın koleksiyonlarımızda yenilikçi formların hüküm sürdüğü hafif gramajlı parlak görünümlü voile, dökümlü krepe kumaşlar, kabartmalı ve kıvrımlı dokularıyla seersucker ve crinkle kumaşlarımız tasarımcıların favorisi olmaya aday görünüyor. Açık ve canlı tonları barındıran geniş bir renk skalamız var” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi
Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi