VakıfBank, 27. galibiyet için Almanya’da
Reklam

VakıfBank, 27. galibiyet için Almanya'da

VakıfBank Kadın Voleybol Takımı, 2019 CEV Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki beşinci maçında Alman ekibi Allianz MTV Stuttgart'la yarın TSİ 21:00'de deplasmanda karşılaşacak. Avrupa'da üst üste 27. galibiyet için sahaya çıkacak olan VakıfBank'ta Başantrenör Giovanni Guidetti, ''Gruptan lider olarak çıkmak istiyoruz. Liderliğin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Kazanıp liderliğimizi devam ettirmek istiyoruz'' dedi.

19 Şubat 2019 - 13:23

Son iki senenin Dünya ve Avrupa Şampiyonu VakıfBank Kadın Voleybol Takımı, 2019 CEV Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki beşinci maçında Alman ekibi Allianz MTV Stuttgart'la yarın TSİ 21:00'de deplasmanda karşılaşacak. Şampiyonlar Ligi'nde üst üste 26 maçtır kazanan sarı-siyahlılar, A Grubu'nda zirvede yer alıyor. VakıfBank, Allianz MTV Stuttgart'la VakıfBank Spor Sarayı'nda oynadığı ilk karşılaşmayı 3-1'lık skorla kazanmayı başardı.

VakıfBank Başantrenörü Giovanni Guidetti, ''Şampiyonlar Ligi'nde çok önemli bir maç oynayacağız. Gruptan lider olarak çıkmak istiyoruz. Liderliğin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Almanya Ligi'nin lideriyle karşılaşacağız. Çok iyi bir rakibe karşı zorlu bir mücadeleye çıkacağız. Maç boyunca çok dikkatli olmalıyız. Kazanıp, liderliğimizi devam ettirmek istiyoruz'' dedi.

VakıfBank Kaptanı Melis Gürkaynak ise ''Deplasmanda çok zorlu bir maç oynayacağız. Stuttgart, grubumuzdaki en zorlu rakiplerden bir tanesi. Stuttgart'a karşı sahamızda iyi bir maç oynamıştık. Ama bizi oldukça zorlamışlardı. Çok iyi bir sistemleri var, iyi defans yapıyorlar. Bu deplasmandan da galibiyetle ayrılıp, gruptan birinci çıkmak istiyoruz'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x