Vatandaşın ölüm yolu isyanı!

Vatandaşın ölüm yolu isyanı!

Geçtiğimiz günlerde meydana gelen ve 8 öğrencinin yaralanması ile sonuçlanan kazanın ardından aynı yerde bir kaza daha oldu. Bölgede esnaflık yapan vatandaşlar ise son aylarda artan kaza olaylarından dolayı yetkililere dert yandı.

24 Kasım 2017 - 03:06

Olay yerindeki vatandaşlardan alınan bilgiye göre, saat 13:30-14:00 sularında meydana gelen kazada öndeki aracın ani fren yapması ile duran 46 LD 164 plakalı araca, arkadan gelen 46 DZ 991 plakalı araç çarptı. Kazanın ardından maddi hasar meydana gelirken sürücüler olayı hafif yaralanma ile atlattı. Geçtiğimiz günlerde öğrenci servisinin şarampole uçtuğu bölgede son aylarda gerçekleşen kaza olayları vatandaşı çileden çıkardı.

 

HAYVAN PAZARI SAKİNLERİNDEN ACİL ÖNLEM İSTEĞİ

Kazanın meydana geldiği yerin yakınında bulunan canlı hayvan pazarı sakinleri meydana gelen kazalar yüzünden kapılarının önüne çıkmaya korkar hale geldiklerini belirttiler. Bölgede çalışan vatandaşlar, yetkililere seslenerek, “Burada her gün kaza meydana geliyor. Burada insanlar ölüm tehlikesi yaşıyor. Ama yetkililer bu duruma göz yumuyor. Artık bu kazaları görün. Birkaç gün önce burada insanlar yaralandı. Bizi duyun ve buraya önlem alın. İlla birileri ölmeli mi?” ifadelerini kullandılar.

Bölgede kazasız gün geçmediğini, her an kaza korkusu yaşadıklarını belirten vatandaşlar; “Görüldüğü gibi her hafta kaza yaşanıyor. Burada insanların ölmesi beklenmesin. Valimiz, Belediye Başkanımız, büyükşehir yetkilileri buraya acilen önlem alsınlar. Bir an önce ya bu yolda  gerekli düzenleme yapılmalı ya da hız-kes konularak biraz olsun kazaların azalması sağlanmalıdır. Daha önce yetkililer geldi ve burada çalışma yaptılar. Ancak devamı gelmedi. Yetkililerden yardım istiyoruz.” şeklinde konuştular.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL oldu, satışlar yüzde 12 arttı
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL...