Yan yana toprağa verildiler

Yan yana toprağa verildiler

Hakkari'de teröristlerin düzenlediği saldırıdan 37 gün sonra şehit olan özel harekat polisi ile acı haberi aldıktan sonra vefat eden 108 yaşındaki babaannesinin cenazesi, memleketi Kahramanmaraş’ta toprağa verildi.

12 Eylül 2018 - 04:29

Hakkari'de terör örgütü PKK'nın geçen ay el yapımı patlayıcıyla düzenlediği saldırıda şehit olan özel harekat polisi Bayram Çiçek (24) ile torununun şehadet haberini alınca fenalaşarak, hayatını kaybeden babaanne Zeliha Çiçek'in (108) cenazeleri, Afşin’de düzenlenen törenin ardından yan yana toprağa verildi.

BABAANNESİ TORUNUNUN ACISINA DAYANAMADI

Törende yakınları, şehidin Türk bayrağıyla örtülü tabutuna sarılıp, gözyaşı döktü. İkindi vakti önce şehidin sonra da babaannesinin cenaze namazları, İl Müftüsü Celal Sürgeç tarafından kıldırılıp, helallik alındı. Bekar olduğu öğrenilen şehit özel harekat polisi Bayram Çiçek ile babaannesi Zeliha Çiçek'in cenazeleri, yan yana kazılan mezarlarda gözyaşlarıyla defnedildi.

Törene, Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, milletvekilleri, Adalet Bakan Yardımcısı Hilmi Bilgin, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Gülcü, Özel Harekat Daire Başkanı Selami Türker, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Garnizon Komutanı Tankçı Albay Adnan Köşker, İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, şehidin babası Mehmet ile annesi Şemsi Çiçek, yakınlarının yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi
Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi