Yaşlılarımızı el üstünde tutmalıyız
Reklam

Yaşlılarımızı el üstünde tutmalıyız

Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Debgici; “Yaşlılık döneminde bulunan analarımızın babalarımızın hep el üstünde tutulması gerekmektedir. Sürekli onların hayır dualarını alarak, yaşamış olduğumuz olaylarda onların bilgi ve deneyimlerine başvurarak yolumuzu çizmeliyiz.” Dedi.

22 Mart 2018 - 02:37

Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici 18-24 Mart Yaşlılar haftası nedeniyle düzenlediği basın açıklamasında yaşlıların önemine vurgu yaptı.

Her insan için değişik önemi olan yaşlılığın hayatın en önemli dönemlerinden olduğunu belirten İl Başkanı Debgici, “Yaşlılık, hayatımızda geçmişimizle geleceğimiz arasında bağ kuran çok önemli bir misyona sahip dönemdir. Yaşlılarımız, yaşamış oldukları dönmelerdeki bilgi, birikim ve tecrübelerini bizlere aktardıkları gibi yaşamış oldukları dönemde yaşanana olaylardan dersler çıkarmamıza da vesile olarak aynı olayların tekrardan yaşanmaması için en büyük yol göstericilerimizdir. 

Yaşlılık döneminde bulunan analarımızın babalarımızın hep el üstünde tutulması gerekmektedir. Sürekli onların hayır dualarını alarak, yaşamış olduğumuz olaylarda onların bilgi ve deneyimlerine başvurarak yolumuzu çizmeliyiz.” Dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “ Ne mutlu ki bizler millet olarak saygıdeğer büyüklerimizi asla bir yük olarak görmeyen, bilakis onların varlıklarından mutluluk duyan, onlara hak ettikleri ilgi, saygı ve hürmeti gösteren bir kültür ve geleneğe mensubuz.” Sözlerini de hatırlatan Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici konuşmasını şöyle sürdürdü; “Yaşlılarımızın başkalarına m muhtaç olmaması için ihtiyaçları, çok şükür Partimizin iktidara geldiği ilk günden bu yana üst düzeyde karşılanmaktadır. Partimizin iktidara geldiği ilk günden itibaren yapılan en önemli icraatlardan bir tanesi, çok komik düzeyde maaş almakta olan yaşlılarımızın almakta olduğu maaşlarda yapılan artırımlar olmuştur. Yine yaşlılarımızın en çok ihtiyaç duydukları sağlık alanındaki engeller kaldırılmış, hastaneye gidemeyecek düzeyde olan insanlarımıza evde sağlık hizmeti adı altında yaygın bir şekilde sağlık hizmetleri verilmeye başlanmıştır. Ak Parti iktidarının en önemli icraatlarından bir tanesi de sosyal belediyecilik anlayışının yaygınlaştırılması olmuştur. Bu sayede birçok belediyemiz, yaşlı bakım evleri, yaşlıların evlerinde hizmet veren yaşlı bakım ve koordinasyon merkezleri kurarak yaşlılarımıza kimseye de muhtaç olmayacak şekilde hizmetler vermeye başlamıştır.

Ak Parti olarak tek bir düşüncemiz vardır. O da “İnsan yaşat ki, devlet yaşasın”. Belirttiğim üzere büyüklerimiz bizim için baş tacıdır. Bu vesile yaşlılar haftasını kutluyor, her daim onların yanında olduğumuzu bir kez daha ilan ediyorum. “

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, Ak Parti Kadın Kolları İl Başkanı Ayşe Cesur ve Gençlik Kolları Başkanı Ali Çam’ın da katıldığı toplantıda basının duayen ismi Mehmet Fiskeci’ye karanfil takdim edildi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o geliyor: Fırat Görgel
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o...
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam ediyor”
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam...