Yeni Konsept Bisikletler Onikişubat’ta vatandaşın hizmetine...
Reklam

Yeni Konsept Bisikletler Onikişubat’ta vatandaşın hizmetine sunuldu

Özellikle hafta sonları vatandaşların uğrak noktalarından biri olan Onikişubat Bisiklet ve Yürüyüş Yolu binlerce kişiyi ağırlıyor. Gidiş geliş kesintisiz 18 km parkura sahip olan alan Kahramanmaraş’ta bisiklet kullanımı açısından yeni bir dönem başlattı.

11 Haziran 2019 - 03:31

Şehre doğayla iç içe bir proje kazandıran Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, çalışmalarıyla Kahramanmaraş’a prestij katıyor.

720 adet bisiklet otoparkı ve sıra dışı bisikletlerin de yer aldığı Onikişubat Bisiklet ve Yürüyüş Yolu’na yeni bisikletler eklendi. Kahramanmaraş’ta bir ilk olan proje anne ve çocuklara, gruplara farklı konseptlerde hizmet ediyor.

Sabahın erken saatlerinde Onikişubat Bisiklet ve Yürüyüş Yolu kafeteryasında güne kahvaltı ile başlayan vatandaşlar, DSİ sulama kanalının yanında muhteşem manzara eşliğinde hem spor yapıp hem de eğlenceli zaman geçirebiliyor. Bisikletin yanı sıra konseptli oyun parkuru da çocuk ve aileler tarafından yoğun ilgi görüyor. Vatandaşlarımızı bu güzellikleri yaşamak üzere Bisiklet ve Yürüyüş Yolumuza bekliyoruz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x