Yıldız Kızlar’da Şampiyon Özel Beyza Koleji

Yıldız Kızlar'da Şampiyon Özel Beyza Koleji

Son zamanlarda Salon sporlarında yıldız gibi parlayan Basketbol, Okul sporlarında da fark yaratıyor.

10 Aralık 2017 - 14:57

Özel Beyza Koleji finalde Türktelekom ortaokulunu 78-14 rakibini farklı yenerek Yıldız Kızlar'da İl Şampiyonu oldu Batıpark Spor salonunda yapılan Yıldız Kızlar arası İl müsabakasında potanın sultanlarının kupasını Kahramanmaraş büyükşehir belediyesi şube müdürü Cevdet Kabakcı takdim etti. Kupasını Batıpark Spor Salonu'nda oynanan birincilikve ikincilik müsbakası öncesinde üçüncülük ve dördüncülük müsabakası için parkeye çıkan Ö.Rekor kolejı ile Nüri Pakdil ortaokulu üçüncülük ve dördüncülük için potanın sultanları adeta ter dökdü. Rekor Kolejı rakibine -9- sayı fark atarak 27-18 skor ile Ö.Rekor kolejı üçüncülük kupasını elde etti.

 

"ÇALIŞMALARA DEVAM EDECEĞİZ"

Ö.Beyza Koleji Coahc Şerife Kenger grup müsabakalarında şampiyonluk kupasını kaldıracaklarından emin olduğunu söyledi. Çalışmalara ara vermeden devam edeceklerini aktaran Kenger, grup müsabakalarında İlimiz Kahramanmaraş’ı en iyi şekilde temsil edeceklerini dile getirdi.

 

“OKULDA BASKETBOL’U ÖNEMSİYORUZ”

Okul Sporları Yıldız Kızları Final Müsabakası sona ermiştir, katılımcılarımıza çok teşekkür ediyoruz diyen Kahramanmaraş Basketbol Temsilcisi Mustafa Dağlı, “Basketbol temsilcileri olarak yapmış olduğumuz faaliyetlerle çocuklarımız öz güveni kendine geldi. Ve faaliyetlere canlılık olması açısından gelecek sene bu katılımları, Okullarda Basketbolun gelişimini ve Basketbolu önemsiyoruz. Tüm katılımcılarımıza başarılar diliyoruz. Birinci Beyza Koleji, ikinci olan Türk Telekom Orta Okulu ve diğerleri o şekilde sıralanmakta. Rekor Orta Okulu üçüncü oldu dördüncü ise Nuri Pakdil Orta Okulu. Tüm takımlarımıza başarılar diliyoruz” dedi.

 

YILDIZ KIZLAR'DA DERECEYE GİREN TAKIMLAR

1.Özel Beyza Koleji

2.Türktelekom Ortaokulu

3.Özel Rekor Koleji

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...