Diş Hastanesinden gece hizmeti!

Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürlüğü Ramazan ayında vatandaşları düşünerek, nöbetçi poliklinikler ile gece hizmeti vermeye başladı.

Böylelikle vatandaşlar gündüz oruç tutup, iftardan sonra diş tedavisini olabilecekler. Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan düzenleme ile Kahramanmaraşlı vatandaşlar gündüz oruç tutup, iftardan sonra tedavi olabilecek. Yapılan düzenleme ile acil servis dışında, 3 poliklinik nöbetçi olarak gece saat 24:00'e kadar hizmet verecek. Bu hizmetin Ramazan ayı boyunca her gün süreceği öğrenilirken, aynı hizmetin Elbistan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde de uygulanacağı belirtildi.

Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürlüğünün sosyal medya hesabından konu ile ilgili olarak yapılan paylaşımda ise, ''Ramazan ayında gündüz oruç tuttukları için ağız ve diş sağlığı hizmetlerine erişmekte zorlanmakta olan hastalar için merkezimizden 3 Diş Hekimimize mesai kaydırma yapılmış olup, Ramazan ayında iftardan sonra MHRS Randevuları açık olacak şekilde Ramazan boyunca hizmet verilecektir'' ifadelerine yer verildi.