Filede 3-1'lik galibiyet

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor voleybol takımı kendi saha ve seyircisi önünde Kayseri Melikgazi Belediyespor voleybol takımını 3–1 mağlup etti ve 3 puanı hanesine yazdırdı.

Kahramanmaraş Osman Sayın spor salonunda oynanan mücadele zorlu geçti. Bundan önceki tüm maçlarını Batıpark spor salonunda oynayan ekibimiz alışık olmadığı bir salonda maça çıktı. Salonun ısıtma sistemindeki sorun nedeniyle hafta içi fazla antrenman yapma fırsatı bulamayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor zor da olsa 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı. Maça iyi başlayamayan Mavi Fırtına kıran kırana geçen ilk seti 26–24 almayı başardı ve durumu 1-0’a getirdi. İkinci sette düşüş yaşayan Kayseri Melikgazi Belediyespor karşısında etkili bir oyun sergileyen temsilcimiz bu sette zorlanmadı. 25-22’lik skorla durumu 2-0’a getirdi. Hafifte olsa yaşanan sakatlıklar nedeniyle üçüncü sette beklediğimiz gibi oynayamayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor bu seti 23–25 kaybetti ve durum 2-1’e geldi. Aldığı setle umutlanan Kayseri Melikgazi Belediyespor’lu oyunlar 4’ncü sette yüklenseler de 25–22 mağlup olmaktan kurtulamadılar.4’ncü setin sonunda durum 3-1’e geldi ve temsilcimiz play-off yolunda önemli bir 3 puan aldı. Mavi Fırtınanın sahadaki ilk 6’sı: Mustafa Kürşat Çokyiğit, Gürkan İşçilik, Cenk Taşçı, Alperen Demirçapar, Serkan Oğuz, Yani Akgül. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor haftaya Çankırı Beleditespor’a konuk olacak.

 

KARŞILAŞMA ÖNCESİ TAKIMA MORAL KAHVALTISI

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor voleybol takımı oyuncuları maç öncesi bir araya geldiler ve hep birlikte kahvaltı yaptılar. Moral amaçlı kulüp yöneticileri tarafından düzenlenen kahvaltıya teknik ekip oyuncular ve yönetimden birkaç isim katıldı. Kahvaltı sonrası haber ekibimize açıklamada bulunan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor voleybol takımı antrenörü Ahmet Paksoy, maçın zor geçeceğini ve düşme hattında olan Melikgazi Belediyespor’un puan almak için yükleneceğini belirtti. Paysoy, “Bugün zor bir maçımız var Kayseri Melikgazi Belediyespor voleybol takımıyla. Rakibimizin durumuna bakacak olursak onlar son sırada ve bugün bizden puan almak zorundalar. Bu anlamda maç sabahı kulübümüz sporcularıyla kahvaltı programı düzenledik. Maç öncesi oyuncularımıza moral amaçlı birliktelik amaçlı bir programdı bu. Tam kadro maça hazırız. İnşallah bugün güzel bir maç çıkarıp galip geleceğiz. Bu hafta salon değişikliğimiz oldu. Normalde Batıpark spor salonunda oynuyorduk fakat bu hafta burada oynamak zorunda kaldık. Salonumuz soğuk olduğundan dolayı fazla antrenman yapma şansımız olmadı. Bu durum biraz bizi zorlayabilir. Onun dışında herhangi bir eksiğimiz yok biz takım olarak maça hazırız. İnşallah bu maçtan galip çıkıp galibiyet serimizi devam ettireceğiz”

 

YÖNETİCİLER TAKIMI YALNIZ BIRAKMADI

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor voleybol takımı maçına Kulüp Başkanı Cemal Tanrıverdi ve yönetim kurulu üyesi Serhat Kolukırık protokol tribününde maçı izlediler.