Fırtına da Orhangazi mesaisi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, Pazar günü şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olan Orhangazispor ile karşılaşacak.

Spor Toto 3. Lig temsilcimiz Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, ligde ilk devrenin son maçını oynayacak. Temsilcimizin bu zorlu maçta rakibi ligde şampiyonluğun en büyük adaylarından olan Orhangazispor. Fırtına da ise hedef rakibi puansız göndermek. Ligde oynadığı son 6 karşılaşmadan 2 galibiyet 4 beraberlik alarak, yenilmezlik ünvanını sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor da Teknik patron Halil Yücel, geçen hafta deplasmanda oynadıkları ve 1-1 berabere kaldıkları Sultanbeyli Belediyespor maçının zor bir maç olduğunu savunarak, “maça iyi başladık, golü de bulduk, rakip 10 kişi kaldı. İlk yarının bitimine 2 dakika kala bir penaltı golü yedik ve karşılaşma 1-1 oldu. Bizim için puan puandır. Her maç bizim için önemlidir. Puansız geçmektense 1 puan iyidir. Ama 3 puan alsak hedefimizi biraz daha başka yöne çekebilirdik” dedi. Ligin son haftası hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, bu hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde konuk edeceği ilk yarının son maçı olan Orhangazispor maçının hazırlıklarına sürdürdü.

 

“ORHANGAZİ MAÇI BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Spor Toto 3’üncü Lig 2’inci Grup’ta mücadele eden ve son haftalarda aldığı sonuçlarla büyük bir çıkış yakalayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde konuk edeceği Orhangazispor maçının hazırlıklarını Teknik Sorumlu Halil Yücel, Kadir Ardıç ve Ali Gitmiş nezaretinde sürdürdü. Her antrenman öncesi takımla kısa süreli toplantı yapan Yücel, “Ligde küçük, büyük takım yok, herkes kendince mücadele ediyor. Bulunduğumuz lig zaten mücadele ligi onun için aldığımız puanlar bizim için çok önemli. Orhangazi maçı bizim için çok önemli, İnşallah bu maçta da 3 puanı alacağız, iyi mücadele edeceğiz. Bizim zaten ilkelerimizin başında iyi mücadeleden disiplinli bir takım olmaktı, bunu da başardığımıza inanıyorum. Bu nedenle takımımızı başarısı için çaba sarf edeceğiz” dedi.

 

“TARAFTARIMIZIYANIMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ”

Kendi sahalarında zorlu bir maça çıkacaklarının altını çizen Teknik patron Halil Yücel, kendi sahamızda iyi bir çıkış yakalamak için 12. Adamımız taraftarımıza ihtiyacımız var. Bizim başarıya ulaşmamızda önemli faktördür taraftarımız. Onlarla birlikte başarıya ulaşırız. Bu zorlu müsabakada taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Rakibimizin konumu bizi ilgilendirmiyor. Biz elimizdeki mevcut kadromuzla en iyisini yapmaya ve rakibimizi buradan puansız göndermeye çalışacağız. Son maç öncesi çalışmalarımız devam ediyor. Rakibimizi de inceledik. Biz çıkıp futbolumuzu oynayacağız. Kazanabileceğimiz bir maç olduğuna inanıyorum. Oyuncularımızla sık sık bir araya geliyoruz ve maç değerlendirmesini yapıyoruz. Antrenmanlarda da gerekli uyarları yapıyorum. Şuan hiçbir sorunumuz yok. Bu haftayı galibiyet ile kapatıp devreyi moralli bir şekilde bitirmek istiyoruz. İnşallah başarıya istediğimiz 3 puana biz sahada görevimizi yaparak taraftarımız ise yanımızda yer alarak ulaşacağız. Onları yanımızda görmek bizi mutlu eder” ifadesini kullandı.