Kayserili suç makinası Kahramanmaraş'ta yakalandı!

Kahramanmaraş'ta polis ekipleri apartmanlar arasında gezen Suç Makinesi kadını iş üstünde gezerken yakaladı. Hırsızlık suçlarından hakkında 7 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası olan kadının Kayseri'den Kahramanmaraş'a geldiği, burada bir suça karışmadan yakalandığı öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, Olay Geçtiğimiz gün Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesi Şazibey Mahallesinde meydana geldi. Apartmanlar arasında kucağında çocuk ile gezen bayanı fark eden bir güvenlik görevlisinin polise haber vermesi üzerine ekipler harekete geçti. Kısa sürede bayanı takibe alan yankesicilik büro sivil devriye polisleri, bayanı apartmanlar önünde yakaladı.

Kayseri'den Kahramanmaraş'a geldiği anlaşılan bayanın, 21 yaşındaki Hanım Durmuş olduğu öğrenildi. Polisin yaptığı kimlik sorgusunda 5 ayrı suç kaydı olduğu,4 ayrı hırsızlık dosyasından arandığı ve Kayseri Mahkemesince Hırsızlık Suçundan 7 yıl 2 ay hapis cezası ile arandığı ortaya çıktı. Şüpheli bayanın geçmiş tarihli  işyerinden,otodan ve evden hırsızlık suçlarına karıştığı belirlenirken, Durmuş Kahramanmaraş'ta herhangi bir suça karışamadan yakalandı.

POLİS YİNE UYARDI!

Polis yetkilileri; Kahramanmaraş'ta meydana gelen evden hırsızlık olaylarının genellikle gündüz olduğunu, kendisine dilenci ve bohçacı görünümü veren bayanlar tarafından işlendiğine dikkat çekti. Yüzde 70'i benzer şekilde gerçekleşen olaylara karşı vatandaşların kapılarını mutlaka anahtar ile kilitlemeleri gerektiğini, sadece kapıyı çekili tutmak durumunda hırsızların üzerinde taşıdıkları plastik aparatlar ile kapıları kolayca açıp hırsızlık yapabildikleri belirtildi.

155'i ARAYANIN İSMİ GİZLI TUTULUYOR

Dilenci ve bohçacı görünümlü şüpheli bayanların zaman kaybetmeksizin polise bildirilmesi, 155'i arayan vatandaşların isimlerinin gizli tutulacağı belirtildi. Ayrıca şüpheli bayanın yakalanmasında polise haber veren güvenlik görevlisine polis ekipleri teşekkür etti.