KMS'den şampiyonlara ziyaret

2. Ligdeki temsilcimiz Kahramanmaraşspor Kulüp Yönetimi Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı'yı ve Balkan Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında dereceler getiren Kahramanmaraşlı pehlivanlara anlamlı ziyaret gerçekleştirdi.

2017-2018 futbol sezonununda inişli çıkışlı bir grafik sergileyen Kahramanmaraşspor bir dizi destek ve teşekkür ziyaretlerde bulunurken Ata sporumuz güreşe destek veren kurum yöneticilerimize ve Balkan Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında dereceler getiren Kahramanmaraşlı pehlivanlarımıza Kahramanmaraş Sporumuzun Formasını ve plaketlerini takdim etti.

Kahramanmaraşspor yönetimi Hacettep maçının üzgünlüğünü yaşarken bir takım önemli ziyaretlere de imza atmaya devam ediyor.

 

ŞAMPİYONLAR UNUTULMADI

Sezon başında hedefini şampiyonluk olarak belirleyen bir takım aksaklıklar sebebiyeti ile inişli çıkışlı bir grafik çizen Kahramanmaraşspor’da Kulüp Yönetimi gerçekleştirdiği Ziyaretlerinden birini de Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı’ya yapan Kulüp Yönetimi Balkan Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında dereceler getiren Kahramanmaraşlı pehlivanlarımıza Kahramanmaraş Sporumuzun Formasını ve plaketlerini takdim ederek onları da unutmadı. Ziyaret sırasında İl Müdürü Kabakcı’ya forma ve plaket hediye ederken, Ata sporumuz güreşe destek veren kurum yöneticileri Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Cevdet Kabakcı, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Adnan Alagöz ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Güreş Spor kulübü yöneticileri ve Antrenörleri plaket takdim ederken Balkan Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında dereceler getiren Kahramanmaraşlı pehlivanlarımıza Kahramanmaraş Sporumuzun Formasını ve plaketlerini takdim etti. İl Müdürlüğü olarak kendilerine verilen destekten dolayı da teşekkür eden Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan Şampiyonlar unutulmaz mesajı verdi. Kahramanmaraşspor’a geçtiğimiz yıl sezon boyunca ve bu yılda büyük destek veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı’ya verdiği desteklerden dolayı Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan teşekkür etti.

 

“DESTEKLERLE TAKIMIMIZI HAK ETTİĞİ YERE TAŞIYACAĞIZ”

Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, “geçtiğimiz yıl zorlu bir sezon geçirdiklerini, ligde kalmayı başardıklarını ancak bu sezon daha güçlü bir kadro ile çalışmalara başladıklarını belirterek, “Biz göreve geldiğimiz yıldan beri yaklaşık 3 yıldır bizlere büyük destekler verdiniz. Her konuda bize yardımcı oldunuz. Bu konuda bugüne kadar yapılan ve verilen destekler ve sahiplenme duygunuzdan dolayı sizlere teşekkür etmek istedik. İnşallah Bu sezonda yine aynı şekilde desteklerinizi bekliyoruz. Bizlerde Kahramanmaraş’ın markası haline gelmiş bu takımı Kahramanmaraş’a yakışır bir şekilde temsil ediyoruz. Bunun içinde hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz. Hedefimizi bu yıl ligde daha üst sıralara oynamak ve inşallah Allah’ın izni ile de bu bayrağı ileri taşımayı hedefliyoruz. Bugün buradaki ziyaretimiz Şampiyonlarımızı onurlandırmak. İnşallah bu şampiyonlukların devamı gelir” ifadelerini kullandı.