Maraşgücü'nden TÜFAD'a ziyaret

Kahramanmaraş'ın Bayanlardaki Guru Maraşgücü Futbol Kulübü Kahramanmaraş Futbol Antrenörleri Derneği Şubesini ziyaret etti.

Bayan Futbolunda markalaşan ve Kahramanmaraş’ın ilk Bayan futbol takımı olan Maraşgücüspor Kulübü Kahramanmaraş’ın Futboluna hizmet eden 12 Şubat Stadyumu altında yer alan Türkiye Futbol Antrenörleri (TÜFAD) Kahramanmaraş Şubesini ziyaret etti. TÜDAF İl yönetiminin hazır bulunduğu ziyarette Başkan Mesut Çanak’“ 3. Ligde Kahramanmaraş’ımız Futbolda temsil etmeniz bizi mutlu etmektedir. Bayan Futbolunun değer kazandığı bu yıllarda kıvılcımın adı olmanızda ayrı bir başarı. Gayemiz hep birlikte Kahramanmaraş Futboluna hizmet etmektir. Kahramanmaraş Futbolunda itibarı eski düzeyde değil. Bunda tüm sorumluluk futbol taban birliklerine aittir. Herkes işini iyi yapmalı. İşini iyi yaparsan herkes seni daha itibarlı bir şekilde karşılar. Biz sizlere güveniyoruz. Sizlerin işinizi iyi yaptığınızı biliyoruz. İnşallah Kahramanmaraş futbolu daha ileriye taşınır. Bu nedenle sizlere başarılar dilerim” dedi.

 

“BAYAN ANTRENÖRLER YETİŞTİRMELİYİZ”

Fikir alış verişinin bulunduğu TÜFAD Ziyaretinde bayan futbolunun önemine vurgu yapan Başkan Mesut Çanak, “Türk futbolunun Bayanlar üzerinde de büyük önem aldığı futbolun bayanlarında ilgisini çektiği şu günlerde şehrimizde Bayan futbolun çoğalması ile Antrenörlerinde çoğalacağı kanaatindeyim. Şuanda Bayan antrenörümüzün sayısı 2-3 oldu. Takım sayısı arttıkça rekabet artacak ve çoğalacaktır” diyerek bayan futboluna da çok değer verdiklerini kaydetti.