"Mevzu vatansa gerisi teferruattır"

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Fatih Mehmet Ceyhan, 'Bilge lider doktor Devlet Bahçeli'nin Mevzu vatansa gerisi teferruattır ilkesini kendine düstur edinerek bu vatanı korumak istiyoruz.'

Verdiği iftarlarla hemşerilerini gönül sofralarında ağırlayan MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Fatih Ceyhan Beyoğlu’nda vatandaşlarla bir araya geldi. Hemşerilerinden destek isteyen Ceyhan; “Bu bir vebaldir, vatana kurşun sıkan HDP’nin 60, vatanı için canını veren MHP 35 Milletvekili var. Bu işin bir vebalini yüce Allah bizden sorar” dedi.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Fatih Mehmet Ceyhan iftar programında Beyoğlularla bir araya geldi. Beyoğlu’dan kurduğu dev iftar sofralarında Beyoğluları ağırlayan Ceyhan; “Aziz Türk milletini yıkmak isteyen o haçlı zihniyeti aynı şekilde duruyor ama bu aziz Türk milleti yıllardır, binlerce yıldır yaptığı gibi içinden çıkardığı kahramanlarla bu vatan hainlerini toprağa her zaman gömdü yine de gömecektir.” Dedi.

24 Haziran’da yapılacak genel seçimlerin önemine değinerek bu seçimlerin diğer seçimlerden farklı olduğunu ifade eden Ceyhan, Abdal Halil Ağa’dan örnek vererek bu seçimin bir memleket meselesi olduğunu vurguladı.

 

“MHP’YE VERİLEN HER OY ÇOK ÖNEMLİDİR”

Partilerine verilecek her oyun çok önemli olduğuna da dikkat çeken Ceyhan şöyle konuştu; “Bugün Türkiye Cumhuriyetinin meclisinde PKK'yı temsil eden, ben emri kandilden alırım ama siz bunlara alışın, APO'nun heykelini dikeceğiz, biz özerk yönetim getireceğiz diyen HDP'lilerin mecliste vekil sayısı artmış iken bu vatan için canını veren, canını vermekten çekinmeyen, ölüme giderken ölüme değilde düğüne gider gibi giden vatan çocuklarını temsil eden MHP'nin milletvekili sayısı 35 ise bu mübarek ramazan ayında cenabı Allah önce bana sonra da size bunu sorar arkadaşlar. Vatana millete sahip çıkma günü bugün. Gelin bu vatana bu ecdada sahip çıkalım arkadaşlar.

 

“NASIL HDP BİZDEN FAZLA OY ALIR”

Nasıl olur ya? Bu vatanı bölmek isteyen, askerime polisime kurşun sıkan ve bunları siyasi platformda temsil eden bu PKK teröristlerinin temsilcilerinin bu toplumdan 60 tane milletvekili çıkaracak kadar oy alacaklar, bu vatan için canını verenler bu vatan için ölüme, düğüne gider gibi gidenler ölürsek cennet bizim, kalırsak devlet bizim diyenleri temsil edenler bu toplumdan 35 tane vekil çıkaracaklar. Arkadaşlar eğer bu zihniyeti, bu düşüncenin,  bu çocukların tek suçu vatanı sevmek ise gerçekten ben hepsinin adına söz veriyorum. Biz ölmeye devam edeceğiz. Meclise de gitmeyelim. Biz ülkücüler kurşuna pusuya bombaya ve her türlü hain saldırıya kalkışmaya karşı çelik gibi yüreği ile dimdik duran ve yüreğindeki o yüksek davayı en dip hücrelerine kadar hisseden ve manevi noktada Türk İslam sentezi için savaşan, vatan dediğinde, bayrak dediğinde yerinde duramayan, bunu kendi vücudunda nüfus ettirmiş, bu vatanın gerçek evlatları olarak ve dünyevi hiç bir şeye tamah etmeden Peygamber efendimizin vatan sevgisi imandır diyen bir ümmet olarak, Bilge lider doktor Devlet Bahçeli'nin Mevzu vatansa gerisi teferruattır ilkesini kendine düstur edinerek bu vatanı korumak istiyoruz.

Biz ülkücülerin, bir Türklerin Kızıl Elma ülküsü var. Nedir bu ülkümüz?  Tarihin her döneminde Türk milletinin kendi menfaatleri doğrultusunda koyduğu büyük hedef. Peki bugün ki kızıl elma ülkümüz nedir? Bu aziz Türk milletinin İstikbal ve İstiklal'ini sonuna kadar korumak ve Dünya milletleri arasında sözü dinleyen değil dinleten olmak istiyoruz.”