Özel Yeni Rekor Okulları'dan Kreş ve Bakımevi atağı

Kahramanmaraş'ın güzide özel okullarının başında gelen Özel Yeni Rekor Okulları, artık 0-6 arası çocuklara kreş eğitimi de verecek.

Özel Yeni Rekor Gündüz Bakımevi, 0-6 yaş arası çocuklara kreş eğitimi verecek. Yeni kurulan kreşte Yeni Rekor Okulları’nın kreş kadrosunun çocuk gelişimi lisans ve ön lisans bölümlerinden oluşuyor. Kreşte her yaş grubuna yönelik İngilizce derslerinin yanı sıra, fen, matematik, müzik ve robot atölyesi de bulunuyor. Öğrencilerinin trafik eğitimine yönelik eğitim de verecek olan Yeni Rekor Okulları, bunun yanında hobi bahçeleri gibi çocukların gelişime yardımcı olacak uğraşların olacağı bildirildi.

Özel Yeni Rekor Kreş ve Gündüz Bakımevi Müdürü Büşra Arık, kreş hakkında şu bilgilere yer verdi: Çocuklarımızın kendilerini güvende hissettikleri bir ev ortamında arkadaşlık kurup, oyunlar oynayıp, oyun yoluyla öğrenip gelişirken; en üst düzeyde güvenli ve bağımsız, akademik güçlerinin ve yaratıcılıklarının farkındalığında, onlar için çizdiğimiz yolda ilerlemelerini sağlıyoruz. Çocuklarımız 0-6 yaş aralığında atölyemizde bölüm mezunu öğretmenlerimizin yönetici rehberliği eşliğinde yaş gruplarına uygun sorumluluk alarak hedeflerine ulaşırlar. Kreşimiz, hafta içi saat 07.00-18.30 arası açıktır. Saatlik oyun grupları, yarım ve tüm günlük programlarımız olup sabah, öğlen ve akşam ulaşımı için de tek ya da çift yön servis seçeneğimiz bulunmaktadır.” (ZEKİ DEMİR)