Özlem Türk minderde tek temsilcimiz!
Antalya'da yapılacak olan Uluslar arası Mithat Bayrak ve ismet Atlı Şampiyonlar turnuvasına katılacak olan Genç Kadınlar Milli Güreşçimiz Özlem Türk, Milli forma ile Kahramanmaraş'ı temsil edecek.
Geçtiğimiz günlerde Niğde Demirkazık Kamp Eğitim Tesislerinde kampa giren ve 22-24 Mayıs tarihleri arasında Antalya’da yapılacak olan Uluslar arası Mithat Bayrak ve ismet Atlı Şampiyonlar turnuvasına katılacak olan Genç Kadınlar Milli Görüş takımımızda bulunan Özlem Türk, turnuvada milli takım adına Kahramanmaraş’ı 59 kiloda temsil edecek.
Niğde Demirkazık Kamp Eğitim Tesislerinde şu sıralar kampta bulunan Özlem Türk, Kahramanmaraş Kahramanmaraş Kenger Spor Kulübü adına Genç Kadınlar Milli takımda bulunuyor. 59 kiloda mindere çıkacak olan genç bayan güreşçi Özlem Türk, 2012 yılında Ankara Yaşar Doğu Spor Salonunda düzenlenen Genç Bayanlar Serbest Güreş Türkiye Şampiyonasında 51 kiloda 3’üncü, geçtiğimiz yıl Edirne'de düzenlenen Genç Kızlar Türkiye Güreş Şampiyonası'nda ise 55 kiloda 3’ncü olmuştu. En son İzmir'in Gaziemir spor salonunda 28 Şubat-01 Mart 2015 tarihlerinde ve Türkiye genelinden 22 takımın katıldığı Büyük Bayanlar Serbest Güreş Türkiye Şampiyonasında da yine Bireysel olarak 60 kg.da Özlem Türk üçüncü olmuştu.
Genç milli güreşçimiz Özlem Türk, Niğde Demirkazık Kamp Eğitim Tesisleri’nde düzenlenen kampa katılarak buradaki hazırlıkların tamamlanmasının ardından, Antalya’daki şampiyonlar turnuvasında altın madalya kazanmak ve İstiklal Marşımızı söyletmek için mindere çıkacak.