Potanın sultanlarına dev destek

Bayanlar basketbol Türkiye 2lig c grubun da mücadele eden Kahramanmaraş KSÜ Spor Kulübü bayan basketbol takımına ilimizin güzide kuruluş karından olan Mado firması KSÜ Spor Kulübü ne destek geldi.

Yeni sezonda Türkiye Basketbol Kadınlar 2. Ligi (TKB2L) de mücadele eden  Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Spor Kulübü Bayan Basketbol takımına Mado’dan geldi.

Kahramanmaraş’ın tarihinde ilk defa profesyonel Lig’de Bayan Basketbol takımı, boy gösteren, 2 yıl önce kurulan Potanın Sultanları Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Spor Kulübü Bayan Basketbol takımı, yeni sezonda Türkiye Basketbol Kadınlar 2. Ligi (TKB2L) de, mücadele ediyor. Mado firması KSÜ Spor Kulübü ne sezon boyunca mado evinde haftada birgün akşam yemeği verecek. Bu amaçla dün Aksam Mado evinde bir araya gelen klup ve Spor severler ve yöneticileri keyifli bir yemekte bir araya geldiler. Düzenlenen organizasyonda bir konuşma yapan KSÜ Spor başkanı Faruk Köklü her zaman Türk spor un yanında olan ilimiz iş dünyasının seçkin kuruluşların dan Mado yöneticilerine teşekkür ederek amaçlarının ligi üst sıralarda tamamlayarak olay of’lara kalmak basketbolla Kahramanmaraş’ın ismini tüm Türkiye ye duyurmak olduğunu söyledi.