PTT'den Entegre Yönetim Sistemi Eğitimi

Kahramanmaraş'ta PTT yöneticileri, şirket bünyesinde çalışan elemanlarına entegre yönetim sistemi eğitimi verdi.

Kahramanmaraş Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen seminere PTT Başmüdürü Ali Kaplan ve Kahramanmaraş Entegre Yönetim Sistemi Müdürü Fatih Acer, Entegre Yönetim Daire Başkanı Rahmi Coşkun ve birçok PTT çalışanı katıldı.

Seminerde konuşan Kahramanmaraş PTT Başmüdürü Ali Kaplan, “Gelişen Türkiye’nin yenilenen PTT’si olarak entegre yönetim sistemi ile daha kaliteli, daha verimli ve yaptığımız hatalardan ders alarak bu işlemleri kayıt altına alıp, buradan aldığımız çıktılarla yeni vizyonlar elde etmek amacı ile entegre yönetim sisteminden faydalanıyoruz. Bu amaçla da bugün burada farkındalık eğitimi yapacağız. Bu eğitime katkılarından dolayı emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu eğitime Kahramanmaraş PTT Başmüdürü olarak çok önem veriyoruz. Bizler eğitimlere son derece önem veriyoruz ve eğitimlerimiz devamlı sürecektir” diye konuştu.

 

‘Kurum Hedeflerine Ulaşmak İçin Önemli’

Seminerde sunumunu gerçekleştiren Entegre Yönetim Daire Başkanı Rahmi Coşkun, PTT Çalışanlarına entegre yönetiminin öneminden bahsetti. Geliştirdikleri sistem ile birçok işi birlikte yürüttüklerini aktaran Çoşkun özetle şunları söyledi: “Ülkemizin içerisinden geçtiği beka meselesi olarak adlandırdığımız bu ortamda Kahramanmaraş’ta olmaktan memnuniyet duyuyoruz. Biz beş konuda Kahramanmaraş’a saygı duyuyoruz. PTT Genel Müdürümüz adına bu beş konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum. Kahramanmaraşlı olsun olmasın, burada görev yapan bütün kardeşlerimizin genlerinde haksızlığa, zulme, emperyalizme, boyunduruk vurmaya karşı bir isyan ve başkaldırı var. Bunu biz Kurtuluş Savaşı’nda da gördük daha önce de gördük. Bundan dolayı bu şehirde olmaktan oldukça mutluyum. Kahramanmaraş PTT Başmüdürlüğü ülkemizdeki postanın devletimize sağladığı katkı zarar etmeyen başmüdürlükler olarak kendisine yer almıştır. Bir diğer konu biz buraya belgelendirmek için geldiğimizde Kahramanmaraş’taki idareciler ve yöneticiler bizlere her zaman kucak açtılar. Bizler entegre sistemi ile yüzlerce işler yapmaktayız. Bu eğitimin total saati 5 gündür. Yani 40 ders saati. Burada bu eğitimi ise gerekli kısaltmaları yaparak sizlerle buluşturduk. Bu eğitim ve sistem ile birlikte kurum bileşenlerinin tutarlı bir sistem içinde birleştirilmesi, kurum hedeflerine ulaşmak için iç ve dış iletişimin güçlendirilmesi sağlanacak, iş tekrarlarından kaynaklı verimsizliği ortadan kaldıracak, iş süreçlerinde sadeleşme sağlanacaktır.”