Saffron'dan aşure şenliği

Saffron Oteller Zinciri, Geleneksel Aşure Günü etkinliğini yoğun katılımla gerçekleştirdi.

Her yıl geleneksel olarak Saffron Oteller Zinciri’nin düzenlediği “Geleneksel Aşure Günü”nde vatandaşların ve esnafın yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Eski Kahramanmaraş İl Kültür ve Turizm Müdürü Seydihan Küçükdağlı’nın katılımıyla gerçekleşen etkinlik, Otel önünde gerçekleşti. Kurulan iki kazanda, zengin malzemelerden oluşan ve usta aşçılardan Mehmet Bağcı tarafından pişirilen aşure dağıtılırken, aşureyi yiyenler lezzeti ile, malzemeleri ile aşureyi çok beğendiklerini söylediler ve Saffron Otel’ine teşekkür ettiler.

Aşure pişiren ve dağıtan firmalar, kurumlar, sivil toplum kuruluşları ve esnaflar arasında yer alan Saffron Oteli Müdürü Levent Erdim, kendi elleri ile gerek personele, gerekse vatandaşlara aşure dağıtırken, bu kutlu ayda, aşure pişirip dağıtmanın sevabını halk ile paylaştıkları için mutlu olduğunu söylerken, halk otelin aşure şenliğine ilgi gösterdi. (YAŞAR ERİKLİ)