Şampiyon Spor Lisesi oldu

Kahramanmaraş İl milli eğitim ve Gençlik hizmetleri ve spor il müdürlüğü tarafından 2017-218 eğitim sezonu kapsamında faaliyet alan genç kızlar voleybol il şampiyonası Batıpark spor tesislerinde oynanan final maçı ile sona erdi.

Voleybol B Grubu Genç Kızlar İl Birinciliği turnuvasında derece elde eden okul takımları şampiyonları belli oldu. Her organizasyonda şampiyonlar belli olur. Sadece profesyonel liglerde değil, liselerde de Aralık ayında kupa kaldıran sporcular var. Liseler arası il voleybol il şampiyonasın'da kazananlar belli oldu. Batıpark tesislerinde yapılan finaller sonunda Kahramanmaraş spor lisesi sezonu mutlu sonla kapatırken, diğerleri gelecek sezona planlarını yapmaya başladı.

8 gün boyunca Voleybol branşında erkekler ve kadınlar kategorilerinde toplam 26 Okul takımı turnuvaya katılım sağladı. Oynanan müsabakalarda yaklaşık 312 sporcu filede ter döktü.

Şampiyonların kupasını Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü A.İhsan Kabakcı takdim etti. Derece giren takımlar:1.Kahramanmaraş Spor Lisesi 2.İ.M.K.Süleyman Demirel Fen lisesi, 3. Balsuyu Teknik Meslek Lisesi, 4. Çukurova Elektrik Anadolu Lisesi olarak netlik kazandı.