Seyircisiz maçın bileti ilgi gördü
Kahramanmaraşspor taraftarının sosyal medyada başlattığı kampanya ile seyircisiz oynanacak olan Kahramanmaraşspor, Hecettepespor maçına cuma günü başlayan sembolik bilet satışı ile Kahramanaraşspor'a sahip çıkıldı.
Kahramanmaraşspor taraftarının sosyal medyada başlattığı
kampanya ile seyircisiz oynanacak olan Kahramanmaraşspor, Hecettepespor maçına
sembolik bilet aldı ve birlik olduklarını herkese gösterdi, hemde verilen para
cezasınının bir kısmını topladı. Kampanyaya Şehir dışında yaşayan
Kahramanmaraşlılar da banka yoluyla para yollayıp destek verirken, cuma günü başlayan satışlar
bugünde Özel İdare önünde yoğun katılımla devam etti satışlar pazar günü saat
11:30'dan itibaren 12 şubat stadı kapalı tribün önünde devam ederek büyük ilgi
gördü.
FUTBOLCULARDA KAMPANYAYI DESTEKLEDİ
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Kahramanmaraşspor, bu hafta kendi evinde oynayacağı ve cezalı olduğu Hacettespor maçına bilet sattı. Geçtiğimiz hafta kendi evinde Pendiksporu ağırlayan Kahramanmaraşspor maç esnasında ve sonrasında çıkan olaylardan dolayı Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 1 maç seyircisiz oynama cezasına tepki gösterdi. Bilet satışlarının devam ettiği Özel idare önünde Kahramanmaraşspor Kulübünün futbolcuları da kampanyaya tam destek verdi. Kahramanmaraşspor'un teknik ekibi ve futbolcuları birlik ve beraberlik için özel idare önüne gelecek ve sembolik bilet aldılar. Pazar günü oynayacağı Hacettepespor maçını seyircisiz oynayacak olan Kahramanmaraşspor'un taraftarı sembolik bilet kampanyasına Kahramanmaraşspor teknik direktörü Mehmet Bulut, Yardımcı Antrenör ve futbolcular KMS için birlik ve beraberlik kampanyasına destek olmak için özel idare önüne geldiler ve sembolik bilet aldılar. Mesut Balkan Herkes Bedava Bilet verir bizim taraftarımız seyircisiz maça bilet alıyor dedi.
“SÜTÇÜ İMAMIN TORUNLARI BİRKEZ DAHA GÜCÜNÜ GÖSTERDİ”
Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, "Kahramanmaraş kahraman unvanını Şanlıurfa’yı kıskandığı için değil şehrine her zaman sahip çıktığı için aldı" diyerek, "Geçen hafta Pazar günü hiç istenmeyen olaylardan dolayı sahamız kapandı. Sahada yaşanan olaylarla verilen ceza paralel değildi. Bu mana da buradan futbol federasyonunu ve raporu tutan temsilci başta olmak üzere yetkilileri kınıyorum. Kahramanmaraşspor taraftarı, Sütçü İmamın gerçek torunları bir kez daha gücünü gösterdi. Diğer takımlar kendi maçlarına bir sürü seyirci gelsin diye ekstra çabalar gösterirken bizim taraftarımız bugün burada izleyemeyeceği maçın biletini sembolik olarak satın alarak takımına sahip çıkmanın birlik ve beraberliğin ne olduğunu ve bu erdemli durumun herkeste olmadığını, yaşayabilenlerin sadece bu duyguyu yaşayabildiğini göstermiş oldu. Burada biz yönetim olarak, antrenörümüz, futbolcularımız, taraftarlarımız ve gönül veren herkes bugün buradayız. Hani bir gazetede demiş ya Kahramanmaraş Şanlıurfa’yı kıskandığı için kahraman unvanını almış diye. İşte Kahramanmaraş halkı bu hareketiyle o unvanı ne için aldığını bir kez daha tüm Türkiye’ye göstermiştir. Ben bütün herkese çok teşekkür ediyorum. Gerekli mercilerden de bu takıma desteklerini bekliyorum” ifadelerini kullandı. (İLKER YİYEN)