Tebessüm Derneği'nden teröre lanet

Tebessüm Eğitim Kültür Çevre ve Dayanışma Derneği, bir basın açıklaması yaparak; Teröre ve teröre destek verenlere lanet yağdırdı.

Tebessüm Eğitim Kültür Çevre ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Cevdet Alperen imzası ile yayınlanan basın açıklamasında, “Ülkemizin zor zamanlarında, devletimizi zora sokan hainlerin tez zamanda cezası verilmelidir. Bu ülke kolayına elde edilmedi. Çanakkale’de, Sarıkamış'ta, Kahramanmaraş'ta ve Anadolu'nun birçok köşesinde ecdadımız oluk oluk kan akıttı” ifadelerine yer verildi.

Açıklamada; “Ecdadımızın, bize emanet bıraktığı bu toprakları, kanımız pahasına da olsa kimseye yedirtmeyiz. Devletimize sahip çıkıyoruz. Bir ülke toprakları üzerinde devletten büyük Allah vardır. Başka güç tanımayız. En büyük güç, evvel Allah, sonra devlettir. Ona paralel bir yapılanmayı, mafyayı, başka kuvvetleri tanımayız. Hele ki bir terör örgütünü, emperyalizmin uşaklarını, ülkemizin bağımsızlığına kasteden devletleri hiç tanımayız” denildi. Bir kısım sözde profesörlerin, sözde ilim adamlarının ve sözde akademisyenlerin PKK’ya destek bildirisi yayınladığı vurgulanan açıklamada, şu açıklamalarda bulunuldu: “Onları şiddetle lanetliyoruz. Bu ihanetlerinin bedeli olarak derhal devlet kadrolarından çıkartılmalıdır. Maaş aldığı devlete katil diyorsa bir zihniyet daha bunun ötesi berisi kalmamıştır. Bu bir siyasi görüş değildir. Doğrudan doğruya devlete başkaldırıdır. O bakımdan, en azından bunlara verilen maaşlar kesilmelidir. Almanya da bir okulda çalışan adam Almanya Devleti katil derse ona ne yaparlar? İngiltere’de, ABD’de bir okulda görev yapanlar, devletine katil derse ona ne yaparlar? Bizde onu yapalım. Bilhassa AB devletlerini baz alalım. Çünkü orada sözde insan hakları mahkemeleri var. Onlara bir şey yaparsanız hemen insan hakları mahkemelerine koşarlar.” Devletimizin birliğine, bütünlüğüne zarar vermek isteyen her türlü haşarata karşı devletimizin yanında olduklarını belirten Tebessüm Eğitim Kültür Çevre ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Cevdet Alperen, “Bu anlamda Doğuda bazı şehirlerimizde terör estiren PKK, IŞID, PYD, HDP gibi terör örgütlerinin başı ezilmelidir.  Bunlara destek veren kamu kurum ve kuruluşlarından maaş alanlar görevden yasal ölçülerde çıkartılmalıdır. Bu ülke, yıkılmak için kurulmadı. Kim yıkmaya kalkarsa karşısında şanlı tarihinden güç alan büyük Türk Milletini bulacaktır. Bin yıldan beri İslam’ın sancaktarlığını yapan bu millete ihanet edenler, bunun bedelini öderler.”