TOKİ Kazımkarabekir MTAL Amsterdam’da

Kahramanmaraş-Dulkadiroğlu TOKİ Kazımkarabekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri okul müdürü Huzeyfe Tahiroglu başkanlığında Erasmus+ Mesleki Eğitim Projeleri kapsamında Amsterdam’a giderek orada staj çalışmalarına başladı.


TOKİ Kazımkarabekir MTAL Amsterdam’da

Konning Willem College de Cografi Bilgi Sistemi hakkında detaylı bilgiler alan öğrenciler eğitim sonrası tarihî ve turistik yerleri gezip kanal turu yaptı.

Okul müdürü Huzeyfe Tahiroğlu şunları söyledi: Şehrimizden ülkemizden çok uzak yerlerde öğrencilerimizle birlikte son derece verimli geçen staj çalışmalarına başladık. Değişik bir kültürle karşılaştık, Amsterdam da bulunan tarihi yerleri dolaştık. Kanal turu ile şehri bir uçtan bir uca gezdi, .ben öğrencilerimle gurur duydum. Şehrimizi en güzel şekilde temsil ediyorlar. İki hafta daha buradayız, birçok eğitimden geçecekler ve Hollanda’nın bütün tarihi ve turistik yerlerini gezecekler. Ben bu projenin öğrencilerimize ve okulumuza olumlu yönde katkı sağlayacağına inanıyorum. Bundan böyle de her sene değişik projelerle okulumuzdan söz ettireceğiz.