Şimdi o berber daha mutlu

Geçtiğimiz ay içerisinde barakadan dönme berber dükkanına hırsız giren 82 yaşındaki Cemil Gözler’in dramını sayfa sütunlarına taşıyan Kahramanmaraş’ta Bugün gazetesinin haberi ses getirdi. Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ahmet Kuybu’nun talimatı ile Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mehmet Demir emektar berbere saç kesim makinesi hediye etti.


Şimdi o berber daha mutlu

Gazi Paşa Mahallesinde barakadan dönme küçük dükkanında kendisi gibi yaşlı müşterilerini tıraş eden 82 yaşındaki emektar berber Cemil Gözler’in iş yerine hırsız girmişti. Hırsızlar sadece saç kesim makinesini alarak ortadan kaybolmuştu. Bunun üzerine yapılan araştırmada ise barakadan dönme işyerinin kapısı kolay açıldığı ve sadece saç kesim makinesi çalındığı için bölgedeki çocukların girebileceği ihtimali üzerinde durulmuştu.

Geçtiğimiz ay içerisinde işyerine giren hırsızlara çağrıda bulunarak makinesini tekrar isteyen Cemil Gözler’in çağrısına Kahramanmaraş Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ahmet Kuybu sessiz kalmadı.  Başkan Kuybu, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mehmet Demir’e talimat vererek yeni bir makine alınmasını istedi. Önceki gün yeni bir saç kesim makinesi alarak Gözler’i işyerinde ziyaret eden Demir, aldığı makineyi emektar berbere hediye etti.

Aldığı hediye karşısında sevince boğulan emektar berber Cemil Gözler Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mehmet Demir’in bu jesti karşısında duygulandığını söyledi. Gözler ayrıca sesine kulak veren Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ahmet Kuybu’ya da teşekkür etti.