Nefes için fidan

Sanayileşme ve atmosfere gaz salınımı nedeniyle küresel ısınma dünyada devam ederken Kahramanmaraş’ta, Özel Beyza Eğitim Kurumları öğrencileri fidan dikerek küresel ısınmaya dur dedi.


Nefes için fidan

Peygamberimiz Muhammet Mustafa SAV’in “Kıyametin koptuğunu görseniz bile fidan dikin” sözünü yerine getiren öğrenciler, mutluluklarını fotoğraf çekerek ölümsüzleştirdi.

Özel Beyza Eğitim Kurumları öğrencileri 21 – 26 Mart Orman Haftası münasebetiyle Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri ile Kapıçam tabiat parkına 200 fidan dikti.

Yaklaşık 1 dönüm araziye 200 fidanı diken öğrenciler, diktikleri fidanlar ile hatıra fotoğrafı çekti.

Konu hakkında Özel Beyza Eğitim Kurumlarından yapılan açıklamada şunlara yer verildi: “Özel Beyza Ailesi olarak ilkbaharın gelmesiyle birlikte yeşile olan özlemi fidan dikerek gerçekleştirdik. 21 – 26 Mart Orman Haftası münasebetiyle Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğümüzle birlikte Özel Beyza Eğitim Kurumları olarak Kapıçam Tabiat Parkının muhtelif yerlerine ormanlarımızın devamı için 200 adet fidan dikimi gerçekleştirdik. Orman Bölge Müdürlüğü’nün değerli müdürleri ve sevgili öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte öğrencilerimize ormanların önemi hakkında bilgiler verildi. Özel Beyza Ailesi olarak Orman Bölge Müdürlüğümüze bu güzel etkinlik için teşekkür ediyoruz”