Yerel yönetimler başkanı nabız yokladı

Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Bakan Yardımcısı Erol Kaya Kahramanmaraş’a geldi. 2019 seçimleri öncesi belediye başkanları toplantıda buluşan Kaya Kahramanmaraş Valiliği ziyaretinin ardından partilerin yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.


Yerel yönetimler başkanı nabız yokladı

Ak Partide siyasi hareketlilik başladı. Geçen aylarda gelen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş’ın ardından dün de Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya geldi.

Çarşamba günü akşam saatlerinde Kahramanmaraş’a gelen Kaya geceyi Ramada Otel’de geçirdi. Sabah kahvaltısını partilileriyle Ramada otelde yapan Kaya ilçe belediye başkanları ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesini de ziyaret eden Kaya, Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu ve Onikişubat Belediyesinin çalışmalarını sahada inceledi.

Akşam saatlerinde  Ak Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek birleştirilmiş yönetim kurulu toplantısına da katılan Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Kaya akşam saatlerinde Ankara’ya hareket etmek üzere Gaziantep havaalanına gitti.

Ziyaret turuna Başbakan eski Yardımcısı Veysi Kaynak, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ve Ak Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir de katıldı.