Başkan Danışmanı Sportif Direktör oldu

Spor Toto 2. Ligde mücadele eden Kahramanmaraşspopr’un Sportif Direktörü Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un Spor Danışmanı Adnan Erkan oldu.


Başkan Danışmanı Sportif Direktör oldu

Kahramanmaraş’a daha önce Kahramanmaraş ‘ın Alt yapısı ve sportif anlamda düzenlemeler için gelen ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un Spor Danışmanı olarak görev yapan Eski Profesyonel Kaleci Adnan Erkan Kahramanmaraşspor'un sportif direktörü oldu.

Daha önce Gazeteci İlker Yiyen’in Köşesinde de yar alan ve Kahramanmaraşspor ile ilerleyen günlerde sıcak temasa geçeceği ifade edilen Adnan Erkan Kahramanmaraşspor’un Sportif Direktörü oldu. Geçtiğimiz Haftalarda Teknik Patron çıkmazına düşen Kahramanmaraşspor Eski Futbolcu Oktay Derelioğlu ile anlaşma yaptıktan sonra Kahramanmaraş’ın spor adına emek veren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un Spor Danışmanı spor adamı Adnan Erkan getirildi. Kahramanmaraş’ın spor alanında birçok eksiklikleri tesbit eden ve Kahramanmaraş’ın sporunun kalkınması için çaba sarf eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye başkanı spor danışmanına olan Adnan Erkan, Eski Milli Kaleci olarak görev yaptığı süre içerisinde, Denizlispor, Ankaragücü, Konyaspor, Mersin İdman Yurdu formaları giydi. Tecrübeli spor adamı Erkan ayrıca daha önce Atiker Konyaspor, Diyarbakırspor, Çubukspor ve Adliyespor'da teknik sorumlu olarak görev yaptı. Şimdi ise Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Spor Danışmanı olarak göreve getirilen Andan Erkan Temsilcimiz Kahramanmaraşsppr’un Sportif Danışmanı olarak görev yapacak.