Asker selamı ile nokta koydular

Ziraat Türkiye Kupasında Çaykur Rizespor’u 43. Dakikada Penaltı golü ile aşan ve müsabakanın sonucunda 1-0’lık üstünlükle sahadan ayrılan Kahramanmaraşsporlu futbolcular noktayı asker selamı ile noktaladılar.


Asker selamı ile nokta koydular

Spor Toto 2. Ligde mücadele eden Kahramanmaraşspr Ziraat Türkiye Kupası 4. Turda PTT 1.Lig ekibi Çaykur Rizespor’u konuk etti. Zorlu  Maçın ilk 43 dakikası karşılıklı ataklarla geçti. İlkyarı bu skorla bitecek sanılırken, kırmızı beyazlılar bulduğu bir golle güçlü rakip önünde 1-0 öne geçmeyi başardı.

İkinci yarıda da takımlar birbirlerine üstünlük sağlamaya çalıştılarsa da, skoru koruyan ve bir sonraki tura yükselen takım Kahramanmaraşspor oldu. Maçın uzatma dakikalarında da gol olmayınca, kaç da ilkyarının son dakikalarında atılan golle 1-0 sona erdi. Temsilcimiz Kahramanmaraşspor kupa maçına Bandırma maçındaki kadrodan tamamen farklı bir kadro ile çıktı. İki maçtaki ilk on bir tamamen değişti. 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden ve bir Silivri galibiyetinin ardından Bandırma deplasmanından da puan getiren temsilcimiz kupa maçına tamamen farklı bir kadro ile çıktı. Bandırmaspor deplasmanında oynayan ilk on bir kupa maçında tamamen değişti. Sürekli oynamayan oyuncuları tercih eden Derelioğlu’nun aslanları sahadan galibiyeti büyük bir mücadele ile alarak ayrıldı. Temsilcimiz taraflı tarafsız herkesin takdirini kazandı. Müsabaka sonrası stadyum bayram havasına dönüşürken Takım tamamen önce Maraton Tribününe sonra diğer taraftar topluluklarını gezdikten sonra Şeref Tribünü önünde soyunma odasına gitmeden önce asker selamı ile müsabakıyı noktaladılar. Daha sonra ise soyunma odasında galibiyeti kutladılar