Derelioğlu, Daha yeni başladık

Derelioğlu, Çok değerli bir ekibe sahibim. Biz daha yeni başladık. Ayaklarımız yere basıyor. Ligde çok maçlarımız var.


Derelioğlu, Daha yeni başladık

Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Oktay Derelioğlu maç sonrası basın açıklaması yaptı. Derelioğlu, “Çok mutluyuz. Rizespor gibi tecrübeli ve önemli bir takımı eleyerek yolumuza devam ediyoruz. Ligde de kupa da da emin adımlarla yürüyoruz. Biliyorsunuz Bandırmaspor maçındaki ilk on bir den bir tane bile oyuncu oynatmadım. Buna rağmen oyuncularım oyun sistemine, oyun formatına, oyun anlayışına o kadar bağlı oynadılar ki güçleri oranında verebileceklerinin maksimumunu verdiler ki ben oynayan, oynamayan, tribünde olan hepsine çok teşekkür ediyorum. Çok değerli bir ekibe sahibim. Biz daha yeni başladık. Ayaklarımız yere basıyor. Ligde çok maçlarımız var. Hafta sonu önemli bir Karşıyaka maçına çıkacağız. Havaya giren bir takım değiliz. Ligin uzun soluklu bir maraton olduğunu biliyoruz. Bugün tamam yaptık bitti. Sevinci yarına kadar yaşayacağız. Bundan sonra çalışmaya devam, birbirimize sevmeye devam, büyük ve kaliteli bir takım olmak için elimizden gelen her şeyi yapmaya Yaşayalım sevincimizi tamam ama bizim işimiz daha yeni başlıyor.”dedi.

 

ŞEHİR ÇOK NAZİK VE KİBAR! KAHRAMANMARAŞ’A SEMPATİ DUYUYORUM!

Kahramanmaraşspor taraftarı, şehri her şeyi ile çok nazik, kibar bir şehir. İlk geldiğim günden bu yana sempati besliyorum. İnşallah bu takımı layık olduğu yerlere taşırız hedefimiz bu. Birlik, beraberlik iyi günde kötü günde destek olursak başarırız. Bu bir grafik iyi maçlar olur, kötü maçlar olur ama biz bunu en aza indirgeyip kaliteli takım olma yolunda en iyisini yapıp taraftar ve şehirle bütünleşirsek önümüzde kimse duramaz.

 

MÜHİM OLAN OYUN, SKOR GELİR HEM DE ÇOK FARKLI GELİR!

Bandırmaspor maçını izleyenler var. 4-5 pozisyona biz girdik. Bandırmaspor’un bir pozisyonu var. Önemli olan pozisyona girmektir. Golü atarsın. Oyun anlayışı, oyun disiplini oyun formatı biz buna bakıyoruz. Skor o zaman gelir hem de çok farklı gelir. Takım bütünlüğünde iyi olursak dediğim gibi taraftar, takım ve şehir bütünleşirsek önümüzde kimse duramaz. Allah’ın izniyle ben, başkanım, ekibim, yönetimim gerçekten çok kaliteliyiz. Kalitemizi de sürdürmek istiyoruz” dedi.