Başkan Ziya Yenipınar güven tazeledi

Türk Eğitim Sen Kahramanmaraş 1 No’lu Şubesi 6. Olağan Genel Kurulu Cumartesi günü, Kahramanmaraş Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Uygulama Oteli’nde yapıldı. Tek liste ile gidilen kongrede mevcut Başkan Ziya Yenipınar, güven tazeledi.


Başkan Ziya Yenipınar güven tazeledi

Türk Eğitim Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Ziya Yenipınar, kongreye ilişkin yaptığı açıklamada; amaçlarının sendikacılık yapmak olduğunu belirterek; eğitim çalışanlarının özlük ve sosyal haklarıyla ilgili çalışmalarına kaldıkları yerden devam edeceklerini söyledi. Yenipınar, şöyle konuştu: “Türk Eğitim Sen Kahramanmaraş 1 No’lu Şubenin 6. Olağan Kongresi; vatanımıza, milletimize, devletimize, şehrimize ve camiamıza hayırlı uğurlu olsun. Amacımız tabi ki sendikacılık yapmak! Eğitim çalışanlarının özlük ve sosyal haklarıyla ilgili çalışmalar yapmak. Şu ana kadar yaptığımız çalışmalar da bu yöndeydi. Aynı zamanda bir sivil toplum kuruluşu olarak ülke gündemini de yakından takip ediyoruz. Onunla ilgili de beyanatlar, çalışmalar yapıyoruz. Amacımız; birlik, beraberlik, huzur, toplumsal barışın sağlanması. Bu yönde de bize düşen görevleri yapmaya çalışıyoruz. Yönetimimizde, delegelerimizden, üyelerimizden ve değerli basın mensuplarımızdan aldığımız güçle yolumuza dimdik bir şekilde devam edeceğiz. Ayrı-gayrılık yoktur. Gayemiz ülkemize, vatanımıza, milletimize hizmettir. Bundan dolayı kongreye teşriflerini buyuran tüm delegelerimize, arkadaşlarımıza, misafirlerimize çok teşekkür ediyorum.”

Türk Eğitim Sen Kahramanmaraş 1 No’lu Şubesi Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu: “Yönetim Kurulu Asil Üyeler: Ziya Yenipınar, Hasan Keçeci, Durdu Mehmet Kaya, Aykut Gümüş, Önder Ciğerlioğlu, Ali Gürlek, İsmail Keçeli. Yönetim Kurulu Yedek Üyeler: Necdet Bağcı, Murat Karaküçük, Hasan İğdeş, Abdullah Korkmaz, Aydın Karatutlu, Mustafa Ramazanoğulları, Faik İnceli. Denetleme Kurulu Asil Üyeler:  Ejder Kızgın, Muammer Gökahmetoğlu, Sebaati Cik. Denetleme Kurulu Yedek Üyeler: Yusuf Cıncık, Yener Babacan Koç, Ramazan Aslan. Disiplin Kurulu Asil Üyeler: Hüseyin Mart, Ercan Alçı, Ayhan Kılınç. Disiplin Kurulu Yedek Üyeler: Hikmet Sağnak, Ejder Darendeli, Zekayi Bucak. Genel Merkez (üst kurul) Delegesi: Ziya Yenipınar, Hasan Keçeci, Önder Ciğerlioğlu.”