"Başaramayacaksınız gebereceksiniz"

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Yunus Karaman ve üyeleri geçtiğimiz günlerde Hakkari Şemdinli’de yaralanan ve tedavisinin ardından memleketi Kahramanmaraş’a dönen Gazi Ahmet Ayyıldız’ı evinde ziyaret etti.


Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Yunus Karaman sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: Bugün Şehit Ailesi ve Gaziler olarak 70 gün önce Hakkari Şemdinli'de yaralanan ve tedavisi Gata’da devam eden hava değişimi sonucu memleketimiz Kahramanmaraş'a gelen Gazi Ahmet Ayyıldız’ı ziyaret ettik. Gazi kardeşimize bir kez daha yüce Allah'tan şifalar diliyoruz dedi ve ekledi;

 

Ey hainler...

Çanakkale’de ecdadımız hangi amaçla çarpışmış Şehit ve Gazi vermiş ise Kurtuluş Savaşı’nda hangi amaçla şehit ve Gazi vermiş ise bugünde aynı uğurda bölücü terör örgütleriyle mücadelede Şehit ve Gaziler veriyoruz. 100 yıl önce bu coğrafyada haritaları cetvelle çizen emperyalist güçler yeniden orada sınırları değiştirme, Türkiye’den bir toprak parçasını alma savaşını veriyorlar. Bu terör örgütü sadece piyondur, maşadır. Çanakkale’de nasıl başarıya ulaşmışsak, Kurtuluş Savaşı’nda nasıl başarıya ulaşmışsak bu terörle mücadelede de Allah’ın izniyle başarıya ulaşacağız ve gebereceksiniz.

Bizde bu Allah, vatan, bayrak, ezan, kuran sevdası olduğu sürece siz ve sizi yönetenler yok olacaksınız. Başaramayacaksınız başaramayacaksınız gebereceksiniz ey hainler.