Polis'ten kapsamlı huzur uygulaması!

Asayiş Dairesi Başkanlığı koordinesinde yapılan Türkiye Güven Huzur Uygulaması Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü tarafindan il merkezi ve ilçelerde yapıldı.


Polis'ten kapsamlı huzur uygulaması!

Edinilen bilgiye göre, Halkın yoğun olarak bulunduğu merkezi bölgelerde bulunan cadde ve bulvarlar, AVM'lerde  şüpheli şahıslar ve araçlar üzerinde yapılan huzur uygulamasında  değişik suçlardan aranan 20 şahıs yakalanırken, operasyonda FETÖ kapsamında aranan 1 şahıs da yakalandı.

02.03.2018  tarihinde gün içinde ve yoğun olarak 14.00-19.00 saatleri arasında  Kahramanmaraş il geneli polis sorumluluk bölgesinde yapılan huzur operasyonunda;  Kahramanmaraş  İl Genelinde 70 polis ekibi ve 614 personelin katılımıyla, 68 bölgede Mobil PC Tabletler kontroller yapıldı. Huzur uygulamasında 3916 şahıs sorgulanırken,469 araç kontrol edildiği öğrenildi.

Uygulama sonucunda, 7 araca  değişik ihlallerden 756 TL ceza tatbik edilirken, bu araçlardan 1 araç trafikten men edildiği, 199 işyeri kontrol edildiği ve FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmaktan,Hırsızlık, Yaralama, Tehdit, Kişi Hürriyetinden yoksun kılma gibi değişik suçlardan aranan 20 şahıs yakalandığı belirtildi.

 3 şahsa kabahatler kanununa aykırı davranmaktan idari para cezası kesildi.

HABER: ÖMER FARUK SALMAN