Öztunç’a ilgi her geçen gün artıyor!

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Parti Meclisi Üyesi olan ve aynı zamanda memleketi Kahramanmaraş’tan 1. Sıra Milletvekili Adayı olarak gösterilen Ali Öztunç’a ilgi her geçen gün artıyor.


Öztunç’a ilgi her geçen gün artıyor!

CHP’nin çalışkan ismi Ali Öztunç’un yaklaşık 4 yıldır Kahramanmaraş’ta bin bir emek vererek seçmenle el ele oluşturduğu siyaset zemini artık tam anlamıyla yerine oturmuş gözüküyor.

24 Haziran’da yapılacak baskın seçime kısa süre kala çarşı, pazar, kasaba, köy demeden Kahramanmaraş’ta adım atılmadık yer bırakmama hedefiyle çalışmalarını yürüten Öztunç’un samimiyetine inanan vatandaşlar da gittiği yerlerde kendisini yalnız bırakmıyor.

Bugün sabah saatlerinde taziye ziyaretinde bulunan Öztunç, gün içerisindeki programının önemli bir kısmını da Pazarcık’ta esnaf ziyaretlerine ayırdı. Vatandaşlarla sohbet eden ve dertlerini dinleyen Öztunç’a ilgi yoğun oldu.

Öztunç, kendisini takip eden basın mensuplarına yaptığı kısa açıklamada ise şunları söyledi:

 

“HANGİ PARTİLİ OLDUĞUNU SORMADAN HİZMET ETTİM”

“Pazarcıklı hemşerilerimin bana sahip çıkacaklarını görüyorum. Yıllardır gücüm yettiğince kimseye nereli olduğunu, kim olduğunu, hangi partili olduğunu sormadan hizmet ettim. 24 Haziran’da seçildikten sonra da Milletvekili kimliği ile Pazarcık’ı, Kahramanmaraş’ı temsil edeceğim ve herkese hizmet etmeye devam edeceğim.”