Pazarcık Belediyesinden Muhteşem İftar Programı

Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, Pazarcık Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programında, Narlı Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.


Pazarcık Belediyesinden Muhteşem İftar Programı

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Kahramanmaraş Ak Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Ak Parti İlçe Başkanı Harun Eskigün, (Elif Ananın Oğlu) Mehmet Ocak, Pazarcık Alevi Kültür Dernekleri Başkanı Hasan Hüseyin Değirmenci ve Belediye Meclis Üyelerinde katılım gerçekleştirdiği iftar programı Pazarcık Belediyesi Narlı Taziye evinde gerçekleşti.

Narlı Mahallesi taziye evinde davete katılan vatandaşlarla ilgilenen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal ve Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ vatandaşlarla orucunu açmasının ardından davetlilerle sohbet etti.

Yapılan sohbetin ardından açılış konuşması yapan Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ; “Katılımlarından dolayı Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal’a, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’a, Kahramanmaraş Ak Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici’ye, Ak Parti İlçe Başkanı Harun Eskigü’e, (Elif Ananın Oğlu) Mehmet Ocak’a, Pazarcık Alevi Kültür Dernekleri Başkanı Hasan Hüseyin Değirmenci’ye ve vatandaşlara katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Başkan Bozdağ’ın açılış konuşmasının ardından bir konuşma gerçekleştiren Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal; "Biz tek milletiz. Türk'üyle, Kürt'üyle, Alevi'siyle, Sünni'siyle biz tek milletiz. Bizim tek bir bayrağımız var. Bizim tek bir vatanımız var. Bizim tek bir devletimiz var. Biz vatanımız, bayrağımız, milletimiz, devletimiz söz konusu olduğunda 15 Temmuz gecesi olduğu gibi Alevi'siyle, Sünni'siyle, Kürt'üyle, Türk'üyle Allah'ın izniyle tek yürek oluruz. Bunu bütün daünyaya gösterdik. Türkiye artık sıkıntılı günlerini aşmıştır. Kimse Alevi'sine, Sünni'sine, Kürt'üne, Türk'üne fitne sokamaz. Hepimiz kimin ne yapmak istediğini görüyoruz. Allah'ın izniyle bundan sonra birliğimiz ve beraberliğimiz zarar görmez. Beraberce çok acılar ve sıkıntılar çektik ama artık onların hepsini geride bıraktık” dedi.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN