Bir Sosyal Tesiste Osmanbey'e

Yapımını tamamladığı tesisleri bir bir hizmete sunan Dulkadiroğlu Belediyesi, Osmanbey mahallesine kazandırdığı Sosyal Tesisi geniş bir katılımla açtı.


Bir Sosyal Tesiste Osmanbey'e

Mahallelerin sosyal tesis ihtiyacını gidermek amacıyla başlattığı çalışmalarını sürdüren Dulkadiroğlu Belediyesi, son olarak yapımını tamamladığı Osmanbey mahallesi sosyal tesisini hizmete sundu. Geniş bir katılımla gerçekleştirilen açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Necati Okay, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Yaklaşık 4 buçuk yıldır ilçemize hizmet veriyoruz. Çok şükür ilçemizi bugün önemli bir konuma getirdik. Bitirmiş olduğumuz tesisleri bir bir hizmete açıyoruz. Önümüzdeki Eylül ayının sonuna kadar yaklaşık 15 adet tesisimizi daha hizmete sunacağız. Bu tesislerimizle birlikte Dulkadiroğlu’muz daha yaşanabilir, standardı yüksek bir ilçe haline gelecek. İlçemizi 4 yıl önce kıyasladığımızda hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını net bir şekilde görmekteyiz. Elimizdeki kıt imkanlara rağmen ilçemizi değiştirmeye, dönüştürmeye devam edeceğiz. Bu tesisimiz yaklaşık 400 metre kare kapalı alanı bulunan, gerektiğinde düğün salonu olarak kullanılacak, gerektiğinde taziye evi, kütüphane ve muhtarlık ofisi olarak kullanılacak bir alandır. Ben bu bölgemize tesisimizin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.”

Başkan Okay’ın ardından bir selamlama konuşması yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ise şunları kaydetti: “Osmanbey mahallemizin ihtiyacı olan güzel bir tesisi Dulkadiroğlu Belediyemiz hizmete açtı. Belediye Başkanımız Necati Okay’a bu güzel hizmetinden dolayı teşekkür ediyorum. Bizlerde mahallemizin gelişmesi ve kalkınması adına çok önemli hizmetler yapıyoruz. Bu hizmetlerin başında buradan Gaziantep yoluna kadar uzanan ve adeta çevre yolu vazifesi sunan yolumuzdur. Bu yolumuzu daha da geliştirerek burayı tam bir güzergah haline getireceğiz. Ayrıca mahallemizin yanı başından geçen ve çok kirli olan bu deredir. Bu derenin ıslahı için gerekli çalışmaları yaptığımızı belirtmek istiyorum.”
Erkoç’un ardından konuşan Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç ise şunları söyledi: “Dulkadiroğlu Belediyesi’nin Sosyal Tesis projeleri bölge için çok önemlidir. Bu tesisin ve açılışının hayırlara vesile olmasını diliyorum. Mahallelerimizi yaşanılabilir kılmak en temel amaçlarımızdandır. Bir ortamda insanların rahat edebilmesi adına çalışıyoruz. Dulkadiroğlu Belediyemiz de bu mahallemizin ihtiyacı olan güzel bir çalışmayı hizmete sundu. Bizlerde şehrimizin her türlü ihtiyacı için çalışmaya devam edeceğiz.”
Son olarak bir selamlama konuşması yapan TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç ise şunları söyledi: “Dulkadiroğlu Belediyemizin bölgesine kazandırdığı Sosyal Tesislerin açılışında değerli hemşerilerimle bir arada bulunmaktan büyük mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. Kahramanmaraş’ımızın gelişmesi ve kalkınması adına çalışmayı sürdürüyoruz. Şehrimizin her türlü ihtiyacını giderme adına yapılan tüm çalışmaların takipçisi olduğumu belirtmek istiyorum. Ben tesisin hayırlara vesile olmasını diliyorum.”
Açılış programına; Dulkadiroğlu Kaymakamı Kadir Okatan, Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu ve yönetimi, Ak Parti Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel ve yönetimi, Ak Parti Kadın Kolları İl Başkanı Ayşe Cesur ve yönetimi, Ak Parti Dulkadiroğlu Kadın Kolları Başkanı Asuman Yavuz ve yönetimi, Belediye Meclis Üyeleri, partililer, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN